Anlık Bildirim

Abit Max Serisi Anakartlar Ön İncelemesi

Abit'in yeni seri ankartları sanırım Pclabs'ın eline geçmiş bu ön incelemede anakartlar performansları haricinde bence daha çok önemli olan yeni özellikleri hakkında bahsedilmiş. Özellikle Abit'in MediaXP sürücüsünü görmek çok güzel. Üzerinde USB 2.0'dan kulaklık mikrofon ve tabii sd (Secure Digital), cf (Compact Flash) ve ms (Memory Stick) standartındaki hafıza kartlarının giriş yuvaları gözükebiliyor. Bol resimli incelemeye mutlaka gidin.

"MAX serisi anakartlarda artık PS/2 portu bulunmayacak. MAX anakartlara bu portlar yerine USB portları konulacak. Anakarta entegre USB portu sayısı artmış oluyor böylece. Günümüzde artık USB klavye ve mouselar standart halini aldı ve çoğumuz artık bu arabirimi kulanıyoruz.
...
MAX serisi ile gelen yeni bir özellik ise on-board optik çıkış. Optik çıkışı özellikle MD sahipleri iyi bilir. Hatta ben de dahil olmak üzere bir çoğumuz optik çıkış için ek kart alırız ya da kendiliğinden optik I/O kartı bulunan ses kartları alırız. MD dışında optik giriş desteği olan ses sistemlerine de bu yolla bağlantı yaparız."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim