Anlık Bildirim

Ali IDE Kontrolcüsüne USB 2.0 Sertifikası Aldı

Böylece Ali chipseti içeren anakartlarda USB 2.0 normal bir standart olarak gelebilecek. Ali için büyük bir avantaj çünkü anakart üreticileri bu yeni özelliği hiç bir ekstra ücret ödemeden sahip olarak son kullanıcılara sunabilecekler.

Güzel haber daha USB Implementers Form, Inc. (USB-IF)'dan sertifikayı alan firma üretimede gelecek ay başlayacak. Bu sayede bizde 2 ay içersinde kendiliğinden USB 2.0 içeren ankartlar hakkında size bahsetmeye başlayacağız.

Daha önceleri USB 2.0 anakart üzerine yerleştirilen harici bir çip ile sağlanıyordu ki bu extra bir 15$ gibi bir maliyet demekti. Uzun zamandır chipset üretici firmalar böyle yüksek harici bağlantı hızı sağlayan teknolojileri USB 1.1'de olduğu gibi IDE kontrolcüsüne ilave etmeye çalışıyorlar ama hayata geçen bir ürün yok. Sis'in SIS-745 chipseti kendiliğinden 400 Mbit/sn'a kadar destekli Firewire kontrolcüsü içeriyor (3 Port) fakat daha bu chipseti içeren anakartlar piyasada az ve olanlarda Firewire özelliği chipsetde olduğu halde anakarta eklenmemiş modeller. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim