Anlık Bildirim

Amd Türkiye Toplantı Notları

Darkhardware'den Levent Pekcan katıldığı Amd ve Boğaziçi Bilgisayarın ortaklaşa düzenlediği bilgilendirme toplantısından izlenimlerini aktarmış.

İlgi çekici gelişmeler yok değil Türkiye piyasasında bir ara görünüp kaybolan kutulu Amd işlemcilerin tekrar getirileceği bunlardan biri.

Duronun biletinin kesildiği ülkemizdeki toplantıda da dile getirilmiş.Bu zaten beklenen bir gelişmeydi ve ucuz amd sistem kurmak isteyen arkadaşların piyasada son kalan duronları stoklar bitmeden kapmaları gerektiğini belirtirim.Athlon Xp görünen o ki belli bir süre alt, hem orta hemde üst seviye amd sistem toplayacakların tek seçeneği olacak. Bartonun şubat ortasında piyasaya çıkması ile üst seviye tercih listemizdeki yerini XP'den devralacak.

Bazı arkadaşların kafasını karıştıran kahverengi-yeşil renk kaplamalı işlemciler hakkındaki açıklama kafalardaki soru işaretlerini dağıtacaktır inşallah.

- AMD işlemcilerde renk tartışmasına son: Bir süredir süren Kırmızı - Yeşil tartışmasının yanıtını yetkili ağızlardan aldık. Yeşil renkli kılıfın sadece 2200+ ilk çıktığında bir süre için denendiğini, sonra kırmızı-kahverengi renkli kılıfa dönüldüğünü ve şu anda bütün üretimin şimdiki kırmızı-kahverengi kılıflı işlemcilerden oluştuğu ifade edildi. Dolayısıyla, bu konudaki tartışmaları uzatmanın gereği kalmıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim