Uygulama ile Aç

A101 marketler elektrikli otomobil satışına başlıyor

Abone Ol

Uzun süredir elektrikli araç satışı yapan A101 marketler zinciri şimdi de elektrikli otomobil getiriyor. Volta EV1 internet mağazası üzerinden satışlara başlıyor.

Bugüne kadar gezinti yatı, karavan gibi sıra dışı ürünlerle tanıdığımız A101 marketler zinciri şimdi de elektrikli araç satışına başlıyor. İnternet mağazasında Volta EV1 elektrikli araç bulmak mümkün olacak.

A101 marketlerde satılan Volta EV1 nasıl?

Volta elektrikli araç markasının daha çok elektrikli bisiklet, elektrikli motorsiklet veya benzinli moped tarzında ürünlerini A101 marketlerde görmüştük. Bu kez internet sitesi üzerinden Volta EV1 elektrikli araç satışına başlıyor.

Ayrıca bkz.

9 Mart A101 aktüel kataloğunda neler var?

Volta EV1 iki kişilik bir elektrikli araç. 45 km/s hıza ulaşabilen araç 2Kw bir motora sahip. Ön ve arka disk frenleri mevcutken üstte bir açılır tavan da yer alıyor. Kokpitte cam fazla kullanıldığı için sürücüye daha geniş bir alan bırakılmış. Araç içi bilgi sistemi Bluetooth üzerinden müzik de çalabiliyor. Kapılar uzaktan kilit ile açılabiliyor. Volta EV1 elektrikli araç 119990TL fiyat etiketine sahip ancak şu anda stokta bulunmuyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
30 Yorumun Tamamını Gör