Anlık Bildirim

A101 marketler elektrikli otomobil satışına başlıyor

Uzun süredir elektrikli araç satışı yapan A101 marketler zinciri şimdi de elektrikli otomobil getiriyor. Volta EV1 internet mağazası üzerinden satışlara başlıyor. 
A101 Tam Boyutta Gör
Bugüne kadar gezinti yatı, karavan gibi sıra dışı ürünlerle tanıdığımız A101 marketler zinciri şimdi de elektrikli araç satışına başlıyor. İnternet mağazasında Volta EV1 elektrikli araç bulmak mümkün olacak.

A101 marketlerde satılan Volta EV1 nasıl?

Volta elektrikli araç markasının daha çok elektrikli bisiklet, elektrikli motorsiklet veya benzinli moped tarzında ürünlerini A101 marketlerde görmüştük. Bu kez internet sitesi üzerinden Volta EV1 elektrikli araç satışına başlıyor.

Volta EV1 iki kişilik bir elektrikli araç. 45 km/s hıza ulaşabilen araç 2Kw bir motora sahip. Ön ve arka disk frenleri mevcutken üstte bir açılır tavan da yer alıyor. Kokpitte cam fazla kullanıldığı için sürücüye daha geniş bir alan bırakılmış. Araç içi bilgi sistemi Bluetooth üzerinden müzik de çalabiliyor. Kapılar uzaktan kilit ile açılabiliyor. Volta EV1 elektrikli araç 119990TL fiyat etiketine sahip ancak şu anda stokta bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29350 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
a101, aktüel ürünler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim