Uygulama ile Aç

Spider-Man: Across the Spider-Verse filminden yeni bir fragman yayınlandı

Abone Ol

Oscar ödüllü Into the Spider-Verse filminin devamı Across the Spider-Verse için yeni bir fragman yayınlandı. Birçok Örümcek-Adam karakterine yer veren fragman, filmin hikayesine ışık tutuyor.

2018’in başarılı animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse, birçok insan için gelmiş geçmiş en başarılı Örümcek-Adam yapımı olarak nitelendirilmişti. Oscar ödülü de alan yapımın devam filmi olan ve uzun süredir yapım aşamasında olan Across the Spider-Verse için yeni bir fragman yayınlandı.

Ayrıca bkz.

Xbox Game Pass Nisan 2023 oyunları açıklandı: 1900TL değerinde!

Miles Morales ve Spider-Man 2099 karşı karşıya

Yeni fragman, önceki fragmanın aksine birçok kahraman ve düşman barındırsa da filmin hikayesi büyük ölçüde gizemini koruyor. Sevdiğimiz çizgi film, çizgi roman ve oyunlardan farklı Spider-Man karakterlerine yer verecek yapımın ana odağında yine Miles Morales ve Spider-Gwen yer alacak.

Fragmandan da görüldüğü üzere, Spider-Man 2099 ve Miles’ın arasında geçecek olan gerginlik, filmin hikayesinde önemli bir nokta olacak. Muhteşem animasyon stili Spider-Man: Across the Spider-Verse, 2 Haziran 2023’te vizyona girecek. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör