Uygulama ile Aç

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak Oppo telefonlar belli oldu

Abone Ol

Geçtiğimiz aylarda Android 13 tabanlı ColorOS 13 sürümü duyuran OPPO, Aralık ayında güncelleme alacak cihazları açıkladı. Paylaşılan listede çok sayıda bütçe ve orta sınıf akıllı telefon bulunuyor.

Google’ın Android 13’ü duyurmasının ardından, akıllı cihaz üreticilerinin çalışmaları da bu yönde hız kazandı. Yeni sürüm konusunda en erken davranan şirketlerden birisi olan OPPO, aralık ayında Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesini alacak yeni cihazları duyurdu.

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak modeller belli oldu

Bugün resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan OPPO, bu ay çok sayıda telefonun Android 13 tabanlı ColorOS 13’ün kararlı ve beta sürümlerine kavuşağını duyurdu. Bununla birlikte yeni sürümü amiral gemisi Find X5 ve Find X3, Reno 8, Reno 7, F21, K10 ve A serisi cihazlara göndermeye devam eden şirket, 9 Aralık tarihinden başlayarak çok sayıda bütçe ve orta sınıf akıllı telefona destek sunmayı planlıyor.

 

Ayrıca bkz.

ColorOS 13 alacak telefonlar

Android 13 tabanlı ColorOS 13, OPPO tarafından (Aquamorphic Design) olarak adlandırılan daha canlı ve akıcı yeni bir tasarımı temel alıyor. Böylece bildirim panelinde, widget’larda ve kişiselleştirme konusunda büyük değişikliklerle gelen yeni sürüm, çoklu cihaz bağlama ve gizlilik korumasında da önemli geliştirmeler sunacak. İşte Aralık ayında ColorOS 13 güncellemesine kavuşacak cihazlar:

Güncelleme almaya devam eden cihazlar

9 Aralık 2022’den itibaren

15 Aralık'tan itibaren

21 Aralık'tan itibaren

28 Aralık'tan itibaren

29 Aralık'tan itibaren

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş