Uygulama ile Aç

Android kullanıcıları neden iPhone'a geçiyor?

Abone Ol

Android'den iOS'a geçenlerin sayısı hızla artıyor. Peki, Android kullanıcıları neden iPhone'a geçme gereği duyuyor? İşte CIRP'ın güncel raporu:

Son on yılda Android kullanıcılarının iPhone’a geçişinde artan bir eğilim var. CIRP’ın Mayıs ayı raporuna göre, Android’den iOS’a geçiş %10 - %15 oranında arttı.

Ayrıca bkz.

Android'den iPhone'a geçiş yapanların oranı giderek artıyor

Android'den iPhone'a geçiş nedenleri

En son veriler, Android kullanıcılarının iOS’a geçmelerinin ardındaki çeşitli faktörleri açığa çıkarıyor. İşte Android'den iPhone'a geçme nedenleri:

iPhone alıcılarının yarısından fazlası, önceki telefonlarında yaşadıkları sorundan bahsetti. Bağlantı sorunları, pil ömrü ve başka önemli cihaz işlevlerinde yaşadıkları sorunları neden olarak gösterdi.

Android’den iPhone’a geçiş yapanların %26’sı, yeni işletim sisteminin özelliklerinden veya iPhone’un donanımından etkilendiklerini belirtti.

iPhone’a geçenlerin küçük bir kısmı, yeni bir Android telefon almanın daha maliyetli olacağını düşünüyor. %6’lık bir kesim de aile ve arkadaşlarıyla aynı uygulamalara erişmek için iPhone’a geçtiklerini belirtti.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
62 Yorumun Tamamını Gör