Uygulama ile Aç

Apex Legends Mobile indirmeye sunuldu

Abone Ol

Apex Legends Mobile oyunu nihai olarak indirmeye sunuldu. Mobil oyuncular özel karakterler ve etkinliklerin tadını çıkarırken diğer platformlardaki oyuncular ile mücadele şimdilik mevcut değil.

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertainment'ın yaptığı, son dönemin popüler oyun türlerinden biri olan battle royale türündeki oyun Apex Legends mobil cihazlar için indirmeye sunuldu.

Apex Legends Mobile geldi

Bir süredir Türkiye dahil pek çok ülkede testleri devam eden Apex Legends Mobile oyunu dokunmatik ekranlara göre optimize edildi. Testlerde mobil tecrübenin oldukça akıcı olduğuna dair olumlu yorumlar gelmişti.

Ayrıca bkz.

Apex Legends yeni nesil güncellemesine kavuştu

Oyun açıklandığı kadarıyla çapraz platform desteği sunmuyor yani mobil oyuncular kendi arasında eşleşebiliyor. Bu bakımdan oyunda mobil sürüme özgü rütbeler, kahramanlar ve etkinlikler olacak.

İlk olarak Fade isimli yeni bir efsanevi karakterin mobile eklendiği belirtilirken yeni bir mod ve harita da oyuncuları bekliyor olacak. Toplamda 130 milyonu geçen oyuncu sayısı ve 13-15 milyon arasında olduğu tahmin edilen aktif oyuncu sayısı ile Apex Legends önemli bir adım atmış oldu ancak çapraz platform desteği dezavantaj gibi duruyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.apexlegendsmobilefps

[app=https://apps.apple.com/nz/app/apex-legends-mobile/id1543991460



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör