Uygulama ile Aç

Çift kapılı Tesla Cybertruck ortaya çıktı: Daha mı ucuz olacak?

Abone Ol

Tesla, 2019'da tanıtımı yapılan ve uzun zamandır beklenen Tesla Cybertruck'ın yeni bir modeli üzerinde çalışıyor olabilir. Aracın daha kompakt iki kapılı bir versiyonu ortaya çıktı.

Elon Musk tarafından yaklaşık üç yıl önce tanıtılan Tesla Cybertruck, fütüristik tasarımıyla büyük bir ilgi toplamıştı. Aradan geçen zaman içerisinde birçok kez ertelenen aracın 2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenirken, elektrikli otomobil devi bir devam modeli üzerinde çalışıyor olabilir.

Çift kapılı bir Tesla Cybertruck görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde Tesla, Los Angeles'da bulunan Petersen Müzesi'nde şirketin tarihini, yıllar içerisinde gelişen ürün ve yeniliklerini içeren özel bir sergi düzenledi. Bu sergide en dikkat çeken araçlardan biri ise kuşkusuz Cybertruck oldu diyebiliriz. Ancak bu etkinlikte paylaşılan sürpriz bir Cybertruck görseli, Tesla tutkunlarını daha da heyecanlandırdı.

Bazı elektrikli araç meraklılarına göre Tesla, düzenlenen etkinlikte yeni elektrikli kamyonetin oldukça ilginç bir versiyonunu paylaştı. Sergiden alınan görüntülerin birinde bu aracın çift kapılı daha küçük bir Cybertruck modeli olduğu görülebiliyor.

Ayrıca bkz.

Tesla Cybertruck 1,5 milyon ön siparişe ulaştı

İlk Cybertruck prototipinin 2019'un sonlarında piyasaya sürülmesinin ardından Twitter kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Elon Musk, "daha küçük bir Cybertruck yapmanın uzun vadede mantıklı'' olabileceğini söylemişti. Yani buradan hareketle daha küçük Cybertruck'ın önümüzdeki yıllarda karşımıza çıkacağını söylemek mümkün. Ne yazık ki standart modelden daha ucuz olup olmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör