Uygulama ile Aç

Death Stranding 2, 2025 yılında gelebilir

Hideo Kojima’nın başarılı yapımı Death Stranding, yakında yeni bir macera ile geri dönecek. Geçtiğimiz yıl Game Awards etkinliğinde duyurulan yapımın çıkış tarihi ortaya çıktı.

Konami’den ayrılan Hideo Kojima, geçtiğimiz yıllarda yeni stüdyosu ile Death Stranding’i geliştirmişti. Başlangıçta Playstation 4’e özel olarak çıkış yapan yapım, daha sonra PC için de yayınlanmıştı. Önümüzdeki haftalarda macOS için de yayınlanması beklenen yapımın devamı için ise çalışmalar sürüyor. Yeni bir sızıntı, Death Stranding 2’nin çıkış tarihini ortaya çıkardı.

Ayrıca bkz.

Ubisoft Store'da Black Friday indirimleri başladı! İşte oyunlar

Death Stranding 2 için tarih verildi

ResetERA forumunda ortaya çıkan bir rapor, bir ArtStation profilini inceliyor. Görünüşe göre bu profilin sahibi, Marvel’s Spider-Man 2 dahil birçok oyunda karakter sanatçısı olarak yer almış. Ayrıca profilin sahibi, Death Stranding 2 üzerinde çalıştığını ve yapımın 2025 yılında çıkacağını da gözler önüne seriyor.

Sızıntının sahte olma ihtimali yüksek olsa da 2025, Death Stranding 2 için inanılır bir tarih. Her ne kadar yapımın çıkış tarihi için herhangi bir resmî açıklama bulunmasa da Hideo Kojima’nın aralık ayında düzenlenecek Game Awards 2023’te Death Stranding 2’nin fragmanını yayınlaması bekleniyor. Death Stranding 2 ile oyuncular; Norman Reedus, Léa Seydoux ve Troy Baker’i bir kez daha bir arada görecek.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
12 Yorumun Tamamını Gör