Anlık Bildirim

Death Stranding 2, 2025 yılında gelebilir

Hideo Kojima’nın başarılı yapımı Death Stranding, yakında yeni bir macera ile geri dönecek. Geçtiğimiz yıl Game Awards etkinliğinde duyurulan yapımın çıkış tarihi ortaya çıktı.
Death Stranding 2'nin çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir Tam Boyutta Gör
Konami’den ayrılan Hideo Kojima, geçtiğimiz yıllarda yeni stüdyosu ile Death Stranding’i geliştirmişti. Başlangıçta Playstation 4’e özel olarak çıkış yapan yapım, daha sonra PC için de yayınlanmıştı. Önümüzdeki haftalarda macOS için de yayınlanması beklenen yapımın devamı için ise çalışmalar sürüyor. Yeni bir sızıntı, Death Stranding 2’nin çıkış tarihini ortaya çıkardı.

Death Stranding 2 için tarih verildi

ResetERA forumunda ortaya çıkan bir rapor, bir ArtStation profilini inceliyor. Görünüşe göre bu profilin sahibi, Marvel’s Spider-Man 2 dahil birçok oyunda karakter sanatçısı olarak yer almış. Ayrıca profilin sahibi, Death Stranding 2 üzerinde çalıştığını ve yapımın 2025 yılında çıkacağını da gözler önüne seriyor.

Death Stranding 2'nin çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir Tam Boyutta Gör
Sızıntının sahte olma ihtimali yüksek olsa da 2025, Death Stranding 2 için inanılır bir tarih. Her ne kadar yapımın çıkış tarihi için herhangi bir resmî açıklama bulunmasa da Hideo Kojima’nın aralık ayında düzenlenecek Game Awards 2023’te Death Stranding 2’nin fragmanını yayınlaması bekleniyor. Death Stranding 2 ile oyuncular; Norman Reedus, Léa Seydoux ve Troy Baker’i bir kez daha bir arada görecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2117 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hideo kojima, kojima productions ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim