Uygulama ile Aç

DJI Osmo Action 3 daha iyi batarya ve hızlı şarj ile geliyor

Abone Ol

DJI Osmo Action 3 aksiyon kamerası GoPro’ya göre daha uygun bir fiyat etiketi ile daha uzun batarya süreleri, hızlı şarj, dayanıklılık gibi özelliklerle geliyor.

Sektör lideri GoPro’nun yeni Hero 11 Black amiral gemisini tanıttığı gün DJI da kendi aksiyon kamerasını tanıttı. DJI Osmo Action 3 aksiyon kamerası daha iyi batarya ve hızlı şarj gibi avantajlarla geliyor.

DJI Osmo Action 3 özellikleri ve fiyatı

Ayrıca bkz.

DJI Avata tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

DJI Osmo Action 3 aksiyon kamerası özellikle daha uygun fiyat etiketi ile rekabete katılıyor. 160 dakikaya kadar Full HD 30fps kayıt yapabilen batarya 18 dakikada yüzde 80 dolum oranına ulaşıyor. Videolar microSD karta 130Mbps hızında aktarılabiliyor.

Farklı yavaş çekim ve Hyperlapse modları olan kamera elektronik dengeleme özelliğini 4K 120fps seviyesine kadar kullanabiliyor. Dikey ve yatay kullanım yanında HorizonSteady özelliği dikey sarsıntılarda bir ufuk çizgisine bağlı kalarak düzeltme yapabiliyor. Modelin bataryası -20 derecede de çalışabiliyor ancak 5 derece üzerinde şarj edilebiliyor. Hem dokunmatik ekranlar hem de lensler Gorilla Glass ile korunmuş.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
8 Yorumun Tamamını Gör