Uygulama ile Aç

Airfryer önerisi arayanlara en iyi airfryer fritöz modelleri ve fiyatları

Abone Ol

Airfryer yağsız fritözler, mutfakların olmazsa olmazı. Philips, Xiaomi, Tefal ve Kumtel dahil çok fazla marka var. Peki 2024'te en iyi airfryer hangisi?

Sıcak hava fritözleri ya da daha bilinen ismiyle airfryer, on yıldan fazla süredir piyasada ve yemek yapmayı seven birçok kişi için olmazsa olmaz haline geldi. Hemen her çeşit yemeği, çok az yağla, yağsız fark etmeksizin dışı çıtır içi yumuşacık pişirmeleriyle yağsız fritöz olarak da anılıyorlar. Peki, 2024'te hangi airfryer almalı? İşte sağlıklı patates kızartması, tavuk ve başka tatlar yaratabileceğiniz piyasadaki en iyi ve en çok tercih edilen airfryer'lar 🔽

En iyi Airfryerlar 💯

Marka - Model 🍳 Fiyat 💰
Philips Airfryer HD9880/90 11.399 TL
Philips Airfryer HD9285/96 7.199 TL
Philips Airfryer HD9243/90 2.799 TL
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6L 3.549 TL
Yui M30 Maxifry Smart Airfryer 1.999 TL
Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz 6.399 TL
Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Yağsız Fritöz Airfryer 2.929 TL
Kumtel Digital Fastfryer Haf-02 Yağsız Fritöz Airfryer (5,5L) 2.149 TL
Philips HD9252/90 Airfryer XL Fritöz 3.099 TL
Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer 3.446 TL
Cosori Sıcak Hava Fritözü XXL Yağsız 5,5 Lt 2.698 TL
Electrolux E6AF1-6ST Sıcak Hava Fritözü 5.799 TL
Sem SC300 Aircook Airfryer Yağsız Fritöz 2.058 TL

Air fryer fiyatları zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Güncel Airfryer indirimleri için soldaki bağlantıyı ziyaret edip fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

1️⃣ Philips Airfryer HD9880/90

Philips'in akıllı telefondan kontrol edebildiğiniz en üst Airfryer modeli HD9880/90 ile listemize başlıyoruz. Piyasada Philips Airfryer 7000 serisi XXL Connected olarak bulabileceğiniz airfryer, etleri tam damak tadınıza uygun pişirmeniz için gıda termometresi ile birlikte geliyor. Tavuk, kırmızı et, patates, her türlü sebze, yumurta, kek, saymakla bitmeyecek yiyecek için otomatik pişirme programı mevcut. Size sadece ekran üzerinden ne pişireceğinizi, hangi kıvamda istediğinizi seçmek kalıyor. Dilerseniz ek süre belirleyebiliyorsunuz, pişirmesini beğendiyseniz puanlayabiliyorsunuz. Bu arada pişirme sürecini NutriU uygulaması aracılığıyla telefonunuzdan da takip edebiliyor, yönetebiliyorsunuz. Bu arada NutriU uygulamasında hem Philips'in hem de Airfryer kullanıcılarının yemek önerileri var, kesinlikle bakmanızı tavsiye ederiz. Philips Airfryer ile yemekler hem çabuk pişiyor hem de bulaşık çıkmıyor. XXL kapasitesiyle 7 porsiyona kadar yemek çıkarabiliyor.

Philips Airfryer HD9880/90 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Sonunda airfryer gerçeğiyle biz de tanıştık. Model yeni çıktığı için en üst modelini alalım dedik. Ürünü cep telefonundan kontrol edebiliyorsunuz. Yemeği başlat, bitir, modları seç, pişmesine kaç saniye kaldı vs hepsini mobil üzerinden de yapabiliyorsunuz. Ürünün WiFi kurulumu çok kolay. Ürün üzerindeki QR kodu taratınca sizi uygulamaya yönlendiriyor. Yönergeleri takip ederek kurulumu zorlanmadan yapıyorsunuz. Pişirme modlarını ister manuel ister auto yapabiliyorsunuz. Mesela koyduğunuz ürünü otomatik pişirme modunda pişirmek isterseniz, size koyduğunuz ürünün ne olduğunu seçmenizi istiyor; tavuk, balık, et vs. Ona göre pişirme süresini kendi ayarlıyor. Pişirme süresinin yarısına geldiğinde yemeği sallamanız için sesli ve yazılı uyarı veriyor. Çıkarıp şöyle bir alt üst sallayıp yerine koyuyorsunuz, pişirmeye kaldığı yerden devam ediyor. Bitirince ısıyı kesip yine sesli ve yazılı ikaz veriyor. Hem airfrey üzerinden hem mobil üzerinden tüm bildirimleri görebiliyorsunuz. Bu airfryerın diğer modellerden farklı olarak üst tarafında metal bir ızgarası var. Diğerlerinde o bölgeye sıçrayan yağı, yemek kalıntılarını temizlemek zorunda kalıyordunuz. Bunda sadece o ızgarayı şöyle bir bez veya süngerle temizlemeniz yeterli. İlk deneyim olarak dondurulmuş patates ve dondurulmuş tavuk tenders yaptık. Tat olarak restoranlarda yediğimizden farkını göremedik. Çok lezzetliydi. Yağsız olması da cabası. Patates 1 kiloydu. Yarısını anca doldurdu. Tahminime göre 2 kilo patatesi aynı anda rahatlıkla pişirebilirsiniz. 8,3 litre alıyor zaten. Haznesi oldukça geniş. Şimdiye kadar ki en geniş hazneli Philips airfryer modeli. 1 kilo patatesi 15 dakikada pişirdi. Biz biraz daha çıtır sevdiğimiz için 5 dakika daha ilave pişirdik. Tavuklar daha hızlı pişti. Yaklaşık 10 dakikada 700 gr tavuğu pişirdi. Sonuç olarak siz de airfrey alma arefesindeyseniz tereddüt etmeden bu ürünü alabilirsiniz.

✍🏻 Uzun süre annemin yer yok diyerek istemediği ve sonunda ikna edip aldırabildiğimiz bu cihazı annem bizden daha fazla kullanır oldu. Mesela yağ dolu kabın içinde pişen patates kızartmasına şükür veda ettik. Bir tavuk pişirdi; şok olduk, çok lezzetli oldu. Kaç kere tost yaptım, onlar da apayrı. Sık sık patates bile közlüyorum Balkonun baştacı, evin yeni kahramanı oldu.

2️⃣ Philips Airfryer HD9285/96

Philips Airfryer 5000 Serisi XXL Connected modeli, 16 farklı pişirme işlevi sunuyor. NutriU uygulaması üzerinden pişirmeyi akıllı telefonunuzdan başlatıp takip etmek dışında Philips'in ve Airfryer kullanıcılarının deneyip paylaştığı yemek tarifleri (rehberli, adım adım) alabiliyorsunuz. Ön ayarlı program sayısı 7 ve XXL kapasiteye sahip olmasıyla 6 porsiyona kadar yemek hazırlayabiliyorsunuz. Yemeğiniz piştikten sonra 30 dakika sıcak tutabiliyor.

Philips Airfryer HD9285/96 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Ürünü çok araştırdım. Çalışan bir bayan olarak bana çok kolaylık sağladı. Boyutu gayet yeterli. Tavuk yaptık, 25 dk'da gayet lezzetli oldu, ben çok beğendim. Deneyimlerle daha güzel yemekler olacağına eminim. Bu arada içinden ızgara çıktı. Bu da çok kullanışlı.

✍🏻 Ürün çok çok çok iyi. Bekarım, işimden dolayı doğuda en az 3 yıl burdayım. Yemek yapamayan ve uğraşmak istemeyen biriyim. Benim gibi kolay olsun, pratik olsun, beni yormasın diyorsanız alın. Gerçekten hayatımda aldığım en iyi 5 ürün arasına girer. Çünkü hiç uğraşmıyorum; herşey ayarlı, bas tuşa git içeri keyfine bak. Tavuk, et, patates yapmak artık benim için çok kolay.

3️⃣ Philips Airfryer HD9243/90

Philips Airfryer HD9243/90, uygun fiyatlı alabileceğiniz en iyi airfryer modeli. Telefondan, bir uygulama üzerinden pişirme süresini ayarlama, takip etme sizin için çok teknolojik bir özellikse Philips'in bütçe dostu bu modelini seçebilirsiniz. XXL kapasitesiyle tek seferde 6 porsiyon yemek çıkarabiliyorsunuz.

Philips Airfryer HD9243/90 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Kullanımı kolay; zaman ayarlamasını yapıyorsunuz, sıcaklığı ayarlıyorsunuz, her kızartma tipinin kendi ayarı da var. Örneğin; patatesin üzerine 2 yemek kaşığı yağ sürüyorsunuz, tepsiyi kapatıp düğmeye basıyorsunuz. 20 dk sonra tepsiyi açtığınızda kızarmış patatesi alıyorsunuz. Ben memnun kaldım.

✍🏻 Çok memnun kaldım, iyi ki almışım. Aperitif ve hızlı öğünlerde birebir. Kesinlikle tavsiye ederim. Kullanımı da çok rahat ve yorulmadan hemen şipşak pişirebiliyorsunuz.

4️⃣ Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6L

Xiaomi, en çok tercih edilen airfryer markaları arasında. Xiaomi’nin Mi Smart Air Fryer 6L sıcak hava fritözü oldukça popüler. 6 litre ve 3 litre ayarlanabilir kapasitesiyle tek kişi, arkadaşlarla veya aileyle kullanım için ideal. Sıcak hava fritözü, pişirme, buz çözme, fermantasyon bir arada.

5️⃣ Yui M30 Maxifry Dokunmatik Ekran 6.5lt Smart Airfryer

Yui M30 Maxifry Smart Airfryer Yağsız Fritöz, en beğenilen airfryer modelleri arasında. Smart (Akıllı) özelliği nedir diye soracak olursanız; Bu airfryer fritözü telefonunuz üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Yemeklerin kontrolü parmağınızın ucunda.

6️⃣ Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz

En çok tercih edilen airfryerlar arasında ilk sırada Philips’in premium Airfryer XXL modeli geliyor. Philips Airfryer XXL HD9650/90, en sevdiğiniz yiyecekleri neredeyse yağsız sıcak havayla kızartıyor. Kızartma yapmanın sağlıklı yolunu arıyorsanız, Philips’in geniş hacimli airfryer fritöz ürününü kesinlikle denemelisiniz.

7️⃣ Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic

Airfryer tavsiye isteyenlere önereceğimiz bir başka model; Tefal Airfryer XL EY5018 Easy Fry & Grill Classic Yağsız Fritöz. Sağlıklı hava ile kızartma ve hepsi bir arada ızgara için 2’si 1 arada çözüm. Hava ile kızartma işlevi sayesinde sevdiğiniz yiyecekler çok az yağ ile veya yağsız mükemmel çıtırlıkta pişirilir. XL kapasitesiyle Easy Fry & Grill, tüm aileye yeter.

8️⃣ Kumtel Digital Fastfryer Haf-02 Yağsız Fritöz Airfryer

Kumtel Dijital Fast Fryer, yağsız fritöz arayanlara tavsiyemizdir. Çok az yağ kullanarak sağlıklı ve pratik yemeklerin tadını çıkarırsınız.

9️⃣ Philips HD9252/90 Airfryer L Fritöz

Philips HD9252/90, airfryer kullanıcı yorumları çok olumlu, önereceğimiz bir başka sıcak hava fritözü. Philips’in geniş hacimli modeli tam olarak Philips 3000 series Airfryer L HD9252/90 ismiyle geçiyor. Yemeklerinizde hem yağ kullanımını %90’a kadar azaltacak hem de dışı çıtır, içi yumuşacık sağlıklı yiyeceklerin tadını çıkaracaksınız. Biraz daha geniş hacim istiyorsanız, Philips Airfryer XL HD9270/66 modeline bakabilirsiniz.

🔟 Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer

Karaca Airfryer, airfryer patates kızartması denildiğinde akla ilk gelen modellerden biri. Sağlıklı kızartmalar, ev yoğurdu, sebze-meyve kurutma, fırın ve ızgara lezzetlerinin yanı sıra sulu yemek de yapabiliyor. Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer, her aşamada konuşarak bilgilendiriyor.

11. Cosori Sıcak Hava Fritözü XXL Yağsız 5,5 Lt

Cosori Sıcak Hava Fritözü XXL Yağsız 5,5 Lt modeli, en beğenilen sıcak hava fritözleri arasında. Cosori Airfryer ile yağdan %85’e kadar tasarruf etmekle kalmaz, Thermo IQ teknolojisi sayesinde kızartılmış yiyeceklerle aynı çıtır ve sulu lezzetin tadını çıkarırsınız.

12. Electrolux E6AF1-6ST Sıcak Hava Fritözü

Electrolux, E6AF1-6ST Sıcak Hava Fritözü, airfryer tavsiye isteyenlere önereceğimiz birkaç iyi modelden biri. 7 lt sepet kapasiteli, 5.4 lt kızartma kapasitesi ile tek seferde zahmetsizce aile boyu lezzetler hazırlayabileceğiniz sıcak hava fritözü Electrolux Airfryer ile en sevdiğiniz kızarmış yemeklerin tadını daha sağlıklı çıkaracaksınız.

13. Sem SC300 Aircook Airfryer Yağsız Fritöz

Sem SC300 Aircook Airfryer Yağsız Fritöz, en iyi airfryer öneri listemizde yerini alıyor. Sem Airfryer ile az yağ ile daha sulu ve lezzetli yemekler çıkaracaksınız. Tavuk, et, balık gibi gıdalar az yağda pişirilir. Patates, soğan halkası gibi hızlı yiyecekler az yağ ile kızartılır.

Ayrıca bkz.

Akıllı TV satın alırken dikkat edilmesi gerekenler

Airfryer nedir ❓

Air fryer ne demek? Airfryer, sıcak hava fritözü anlamına geliyor. Airfryer modelleri, pişirme ve kızartma şekli açısından fırına benzerler; farklı olarak ısıtma elemanları sadece üsttedir ve büyük, güçlü bir fan yer alır. Sıcak hava fritözleri ile yiyecekleriniz her zaman çıtır çıtır olur, üstelik yağdan tasarruf edersiniz. Hava fritözleri tipik olarak çok hızlı ısınır ve çok güçlü ısı kaynağı ile birlikte fanlar sayesinde yiyecekler hızlı ve eşit şekilde pişer. Airfryer markası ve modeli fark etmeksizin temizlikleri kolaydır, sepetleri bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Air fryer ile hangi yemekler yapılır 🍽

Listemizdeki en iyi airfryerları satın alarak aşağıdaki yemekleri sağlıklı ve zahmetsizce pişirebilirsiniz:

  • Tavuk, kırmızı et, balık ve köfte gibi et ürünleri
  • Sebze ve patates kızartmaları
  • Ekmek, pizza ve poğaça gibi hamur işleri
  • Kek, sufle ve kurabiye gibi tatlı ürünleri
  • Dondurulumuş gıdalar

Airfryer alırken nelere dikkat edilmeli ⚠

Airfryer alırken dikkat edilmesi gerekenler şöyle 🔽

En İyi Airfreyerlar Oylama 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 19605

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş