Anlık Bildirim

Robot süpürge tavsiyesi için en iyi robot süpürgeler (2024)

Akıllı robot süpürgeler temizlik için en iyi çözümlerden biri. Peki 2024’te en iyi robot süpürge olarak hangisini almalı? İşte marka, model ve fiyatlara göre öneriler:

Temizlik için vakit bulamıyor musunuz? Temizliği gönül rahatlığıyla akıllı robot süpürgelere bırakabilirsiniz. Temizlik robotları, evinizin istediğiniz odalarını programladığınız şekilde, dilediğiniz gün ve saatlerde dip köşe temizler. Peki, en iyi robot süpürge markaları hangileri? 2024'te hangi temizlik robotu alınmalı? İşte temizlik işinde size yardımcı olacak en iyi robot süpürge sıralaması:

Kullanıcı yorumlarına göre en iyi robot süpürgeler arasında; Roborock S7, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 ve Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 modelleri bulunuyor. Robot süpürge fiyatları zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Dilerseniz robot süpürge indirimleri konusundan robot süpürgelerle ilgili kampanya ve fırsatları güncel olarak takip edebilirsiniz.

1️⃣ Philips Aqua 7000 Serisi

en iyi robot süpürge modeli philips aqua 7000 XU7000/02 Tam Boyutta Gör
Philips Aqua 7000 serisi, en çok tercih edilen ıslak ve kuru robot süpürge modeli. Philips robot süpürge, yüksek emiş gücüyle tek seferde süpürüp silerek günlük temizliğinizi sizin yerinize yapar. Robotun ön tarafındaki son teknoloji 3D ToF sensörü sayesinde ayakkabı ve oyuncak gibi küçük nesnelere takılmadan temizliği kesintisiz sürdürüyor. Ayrıca 360 derece lazer navigasyon (LiDAR) kullanarak kısa sürede evinizin bir haritasını çıkartıp komutunuzla temizliğe başlıyor. Philips HomeRun uygulamasını telefonunuza yükleyerek temizlenen yerleri anlık olarak takip edebilir, rapor alabilir, yazılımını güncelleyebilirsiniz. Uygulamanın kullanımı son derece kolay.
  • Ultra yüksek emiş gücü: 5000 Pa emiş gücüyle kırıntı, tüy, kıl ve diğer kirleri hızlıca toplar.
  • Titreşimli mop: Ayak izlerini bile etkili bir şekilde çıkartır.
  • Derinlemesine temizlik: 360° lazer navigasyon evi tarar ve hiçbir noktayı atlamadan etkili temizlik sağlar.
  • Küçük engel algılama teknolojisi: Robot ufak nesneleri algılayarak etrafından dolanarak temizliği sürdürür. 8 ToF sensörü robotun önünde ve yanında ne olduğunu tespit eder.
  • Uzun çalışma süresi: Tek şarjla 180 dakikaya kadar 150m²'den fazla alanı temizler.
  • Philips HomeRun uygulaması: Her oda için temizlik planını kolayca oluşturmanıza yardımcı olur. Girilmeyecek, paspaslanmayacak bölgeler de oluşturabilirsiniz. Faydalı ipuçları, rehber videolar da bu uygulamada.

Philips Aqua 7000 Serisi Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 İlk robot süpürgem. İlk kullanım için çok memnun kaldım. Haritalamayı 15 dk gibi bir sürede tamamladı. 1 saatte de tüm evi (120m²) silip süpürdü ve hala %50 şarjı vardı. Sesi rahatsız edecek düzeyde değil. Şuan için çok memnunum.

✍🏻 Ürün gerçekten kaliteli ve şık bir görünüme sahip; fonksiyonları ve kurulumu/kullanımı gayet pratik. Bu zamana kadar Philips olarak aldığım ürünlerden hiçbir zaman memnuniyetsizlik yaşamadım.

2️⃣ Philips Aqua 3000 Serisi

ıslak ve kuru robot süpürge tavsiye philips XU3110/02 Tam Boyutta Gör
Philips Aqua 3000 beyaz modeli, ıslak ve kuru temizlik yapan en iyi robot süpürgelerden biri. İlgi çekici olarak, robot topladığı tüm toz ve diğer kirleri otomatik olarak istasyona boşaltıyor. Otomatik boşaltma istasyonu, 3 lt kapasiteli, tek kullanımlık anti alerjik torba barındırıyor ve bu torbayı 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz. Robot süpürge halıları algılayıp emiş gücünü otomatik olarak ayarlıyor. Philips HomeRun uygulamasından her oda için ayrı temizleme modu belirleyebiliyorsunuz.
  • Otomatik boşaltma istasyonu: Robot, toz ve diğer kirleri 30 güne kadar tutabilen anti alerjik torbaya boşaltım yapıyor.
  • Ultra yüksek emiş gücü: Yerde günlük olarak biriken kirleri gidermenin yanı sıra derz aralarının, halıların ve kilimlerin derinine işlemiş ince tozları da temizler.
  • Tek şarjla uzun temizlik: 200 dakikaya kadar çalışma süresi, 150m²'den fazla alanı temizleme
  • Ulaşılması zor alanları temizler: Alçak olması sayesinde kanepeler, yataklar ve diğer mobilyaların altındaki ulaşılması zor alanları da temizler. Daha detaylı temizlik için yan fırçasını kullanarak kenarları süpürür.

Philips Aqua 3000 Serisi Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Haritalandırmayı çarpmadan kolayca çıkarttı, sehpayı yerinden oynatacak kadar güçlü. Çöp boşaltma istasyonu olması bence avantaj boşaltmakla uğraştırmıyor. Sadece boşaltırkenki sesi biraz fazla çıkıyor ama ben işteyken o temizlik yapsın diye aldığım için bu durumu önemsemiyorum.

✍🏻 Benim yorumlarım daha önce robot süpürge kullanmayanlar için. Ben pek işe yarayacağına inanmamıştım. Bekarlar, çalışan kadınlar lütfen alın aldırın. Mucize gibi temizlik, üstelik parmak oynatmadan. Süpürme ve silme performansı süper. Bu süpürge özelinde işe her şey mükemmel. Bir de biraz daha ekleyip istasyonlu model alın. Çok kolaylık, her işi kendi yapıyor.

3️⃣ Philips HomeRun 3000 Serisi Aqua

ıslak ve kuru temizlik robotu philips aqua 3000 serisi Tam Boyutta Gör
Islak ve kuru robot süpürge siyah renk bakanlar için tavsiye edeceğimiz en iyi model; Philips 3000 Serisi Aqua. Sezgisel kullanıma uygun bir şekilde tasarlandığından ilk kez robot süpürge kullananlar için ideal bir model. Philips'in tüm robot süpürgeleri gibi ultra yüksek emiş gücüne sahip olmasıyla yerde kırıntı dahi bırakmıyor. Gücü bitmeye yakın otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor. Halıları algılama ve emiş gücünü buna göre ayarlama yeteneğine sahip.
  • 4 farklı emiş seviyesi: Eko, normal, yüksek ve maksimum. Robot, halı, kilim, paspasın üzerine geldiğinde derindeki ince toz partiküllerini toplamak için emiş gücünü otomatik olarak artırır.
  • Tek şarjla 200 dakikaya kadar temizlik: 360 derece lazer navigasyon evinizi tarar ve kanepelerin, yatakların altı dahil dip köşe temizlik yapar.
  • Philips HomeRun: Tek dokunuşla temizlik planınızı oluşturmanıza yardımcı olur. Adım adım videolarda robotu en verimli şekilde kullanmayı kolayca öğrenebilirsiniz.

Philips HomeRun 3000 Serisi Aqua Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 İyi ki almışım. Pahalı ürünlere hiç te gerek yok. Gayet başarılı, sorunsuz tertemiz bir ürün. Oturduğum yerde temizleyebileceğinin en iyisini yapıyor. Tam puan.

✍🏻 Ürünü alalı 1 hafta oldu ve 3 kez deneme fırsatımız oldu. Gayet başarılı. Haritalama iyi. Islak veya kuru temizleme özelliği var. Mopun ıslaklık seviyesi ayarlanabiliyor. Genel olarak memnunuz.

4️⃣ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro

Xiaomi Mop 2 Pro en iyi robot süpürge Tam Boyutta Gör
Xiaomi, en iyi robot süpürge markası olarak biliniyor. Peki, en çok tercih edilen Xiaomi temizlik robotu hangisi? Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, markanın akıllı robot süpürgeleri arasında en beğenilen modeli. Hızlı ve olağanüstü temizlik isteyenlere tavsiye ederiz.
  • İnatçı lekeleri bile temizlemek için dakikada 10.000 titreşim: Yüksek frekanslı sonik titreşimli paspasla donatılan ünite, temizlik gücünü artırmak ve zorlu lekeleri kolayca çıkarmak için titreşir.
  • Güçlü leke giderme için mikrofiberler: Dengeli su penetrasyonu, lekelerin etkili bir şekilde çıkarılması ve zeminin hızlı kuruması için paspasta mikrofiberler kullanılmış. Su izi kalmaz, zemin zarar görmez.
  • Yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi:LDS lazer navigasyon sistemi, robotun temizleme rotasını hızla planlamak için tüm evi verimli şekilde tarar ve hızlı bir şekilde haritalar. Xiaomi robot süpürge haritalama işlemini gece de sorunsuzca yapabilir.
  • Gelişmiş temizleme rotası: Özel olarak tasarlanmış temizleme rotaları, elle tekrar tekrar silme işlemini uygular. Elektronik olarak kontrol edilen akıllı su haznesiyle Xiaomi akıllı temizlik robotu, zemin lekelerini kolayca çıkarabilir.
  • 3000 Pa’lık yüksek emiş gücü: Xiaomi Mop 2 Pro, 3 süpürme-paspas modu, 4 emiş gücü ayarı sunar.
  • Daha az şarj ile daha fazla temizlik: Mi Temizlik Robotu 2 Pro, 5200 mAh pil ile donatılmış. Bu, robot süpürgenin 150 m²’den daha geniş alanı kolayca temizleyebileceği anlamına geliyor.
  • Her oda için özelleştirilmiş ayarlar: Odaların temizlenme sırasını seçebilir, zemin türüne göre emiş gücünü ve su hacmini ayarlayabilir, özelleştirilmiş temizlik planları ayarlayabilirsiniz.
  • Uzaktan temizleme:Xiaomi Home/Mi Home uygulaması sayesinde evde değilken bile temizliği yönetebilirsiniz.
  • Kablosuz güncelleme: Xiaomi, akıllı robotun zekasını geliştirmek, özelliklerini optimize etmek için yazılım güncellemesi sunuyor.

5️⃣ İhlas Aura Cleanmax Temizlik Robotu

İhlas temizlik robotu Tam Boyutta Gör
İhlas, en memnun kalınan robot süpürge markaları arasında. Özellikle Aura Cleanmax Temizlik Robotu kullanıcı yorumları ile öne çıkıyor. İhlas robotsüpürge, Halı yıkama özelliği ile kirleri çözer, bakterileri yok eder. Toz torbasız, %99.9 toz tutan sulu filtrasyon sistemi, tıkanmayan su filtre sistemi, kesintisiz emiş gücüne sahip olmasıyla en iyi robot süpürge modelleri arasında olmayı hak ediyor. Evinizde alerjisi/astımı olan, bünyesi hassas birisi/birileri varsa İhlas robot süpürge ürünü Aura Cleanmax’i tercih edebilirsiniz.
  • Derin temizleyici: Klasik elektrikli süpürgelerden farklı olarak yüksek emiş gücü sayesinde yüzeysel değil, derinlemesine temizlik yapar. Sulu filtrasyon sistemi ve jet motoru sayesinde diğer elektrikli süpürgelere oranla büyük fark yaratır.
  • İyonizer teknolojisi ile hava arıtma cihazı:İyonizer teknolojisi sayesinde sigara kokusu, kirli hava ve uçuşan partikülleri yok ederek havayı temizler.
  • Vakumlama:Vakumlama özelliğiyle kullanmadığınız eşyaları vakumlayarak yerden tasarruf sağlarsınız.
  • Kokulandırma: Aura Cleanmax, parfümleme özelliğiyle istenmeyen kötü kokuları ortadan kaldırır.
  • Halı yıkama: Yıkama özelliğiyle halı, koltuk gibi tüm döşemeleri yıkar ve kurutur.
  • Jet-motor sistemi: Bu sistem sayesinde düşük enerji tüketiminde temizlik sağlanıyor. 950w motor gücündeki Cleanmax, oldukça sessiz çalışır.
  • Evcil hayvanı olanlar için ideal: Evcil hayvanların ev içinde gezinirken bıraktığı tüyler ve gözle görülmeyen tüm döküntüleri Aura Cleanmax tamamen suya hapsediyor.

6️⃣ Viomi V5 Pro Robot Süpürge

Viomi akıllı robot süpürge Tam Boyutta Gör
Viomi V5 Pro Robot Süpürge, dörtlü lidar sensöre sahip olmasıyla dikkat çeken akıllı temizlik robotu. Robot süpürge en iyi markalar sıralamasında önde gelen isimlerden biri olan Viomi’nin V5 Pro otomatik süpürge modeli, dikey çarpışma önleyicileri sayesinde hiçbir yere çarpmadan eşyalarınız arasında güvenle ilerler.
  • Yatay çarpışma önleme teknolojisi:Viomi akıllı robot süpürge, ön bölümdeki iki lazer lidar sensör sayesinde 70-90mm aralığındaki engelleri algılar. Terlikler, kablolar, evcil hayvan kapları, çöp kutuları gibi yaygın ev eşyalarını otomatik olarak tanır ve onlardan kaçınır.
  • Dikey çarpışma önleme teknolojisi:Robot süpürge, yan taraflarında bulunan lazer sensörler sayesinde duvarlara veya eşyalarınıza 1.5cm’e kadar yakın temizlik yapar, mobilyalarınızı, duvarlarınızı ve diğer eşyalarınızı çizmeden köşe bucak temizler.
  • Gelişmiş yapay zeka algoritması: Temizlik robotu, yükseltilmiş AI algoritmasıyla 6 metrelik bir yarıçapta kesintisiz tarama yapar ve evde güvenle hareket eder.
  • Dört çizgili lazer: Viomi V5 Pro, evinizi daha doğru ve verimli bir şekilde haritalamasını ve çarpışma önlemeyi en üst düzeye getiren dört adet yüksek hassasiyetli yapay zeka lazer lidar sensörüne sahip.
  • Akıllı uygulama ve ses desteği: Akıllı süpürge, Xiaomi Smart Home (Mi Home) uygulaması, Google Home ve Alexa ile çalışır. Farklı odalar için farklı temizlik modları ayarlamanıza izin veren ürün, uzaktayken bile kontrolünüz altındadır.

7️⃣ Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge

Fakir akıllı temizlik robotu Tam Boyutta Gör
Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge, en beğenilen temizlik robotları arasında. Fakir robot süpürge, sahip olduğu özelliklerle ev temizliğini son derece basit, hızlı ve yorucu olmayan hale getirir. Robert RS 770, yüzeyin yapısını kendi algılayarak zemine uygun derinlemesine temizlik sağlar.
  • Yön bulma teknolojisi: Lidar navigasyon sistemiyle evinizin her köşesini hafızasına alarak haritasını oluşturur. Dubleks evlerde iki kat için farklı harita çıkarabilme yeteneğine de sahip.
  • Yüksek hassasiyetli sensörler: Kızılötesi 27 adet yüksek hassasiyetli sensör sayesinde eşyalarınıza çarpmaz. Derinlik sensörü ile boşluğu algılayarak merdiven, masa vb. yüksek yerlerden düşmeyi engeller.
  • Uzaktan kontrol:Robotun vakum gücünü, su akışını kontrol etme, haritayı düzenleme, temizlik planı yapma dahil birçok işlemi telefonunuza yükleyeceğiniz Fakir Robot mobil uygulaması üzerinden uzaktan yapabilirsiniz.
  • Uzun pil ömrü: Tek şarjla 120 m²’ye kadar yeri temizler, 150 dakika kesintisiz çalışır. RS 770, ayrıca pil seviyesi azaldığında ve temizliği bitirdiğinde şarj ünitesine döner. Şarj olduktan sonra temizliğe kaldığı yerden devam eder.
  • Süpürme ve paspaslama: Fakir RS 770, hem süpürüyor hem de siliyor. Elektronik su deposu özelliğiyle zemin tipine uygun üç farklı seviyede damlatma yaparak zemine zarar vermez.
  • Halı basıncı: Basınç modu otomatik olarak halınızın tipini belirler ve temizlemek için maksimum emiş gücüne geçer.

8️⃣ Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75

Tefal mop özellikli akıllı robot süpürge Tam Boyutta Gör
Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, evcil hayvan dostu robot süpürge arayanlara tavsiyemizdir. Kullanımı kolay uygulaması, gelişmiş teknolojik özellikleri ve üstün çekiş gücüyle üst seviye bir süpürge robotu.
  • Yüksek teknolojili temizlik: Tefal robot süpürge, yüksek doğruluğa sahip navigasyon, kalıcı haritalandırma, kişiselleştirilebilir ayarlarıyla gelişmiş otomatik temizlik teknolojisine sahip olmasıyla evinizin her noktasına ulaşır.
  • 4’ü 1 arada temizlik: Evinizin ulaşılması zor bölgeleri ve köşeleri için çift yanal fırça, evcil hayvan tüylerini almak için turbo fırça, sorunsuz ve kesintisiz emiş gücü için BLDC motor ve paspas yapmak için Aqua Power sistemi.
  • Kişiselleştirilmiş ayarlar: Yasaklı bölge belirleme, akıllı noktasal temizlik modu, her bir oda için ayrı temizlik planı, harita kaydetme ve fazlasını yapabilirsiniz.
  • Auto Boost özelliğiyle tüm yüzeylerde etkili temizlik: Tefal akıllı süpürge, halı ve kilimlerinizin mükemmel temizliği için gücü otomatik olarak ayarlayan akıllı yüzey teknolojisine sahip.
  • Charge&Go özelliği: Tek şarjla 120 m² alanı temizleyebilen bu robot süpürge, kendini şarj etmek için otomatik olarak şarj istasyonuna gider. Şarj tamamlandığında temizliğe kaldığı yerden devam eder.
  • Sessiz temizlik: Güç seviyesini ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. Eco modunu etkinleştirirseniz, mümkün olduğunca sessiz ve verimli temizlik yapar.

9️⃣ Arçelik Imperium ROBO RS 3121

Arçelik temizlik robotu Tam Boyutta Gör
Arçelik Imperium ROBO RS 3121, yorumları çok olumlu bir başka robot süpürge. Lazer haritalama yapan robot süpürge fiyatları göz önüne alındığında uygun seçeneklerden biri Arçelik akıllı robot süpürge.
  • Yüksek motor emiş gücü: 2000 Pa yüksek motor gücüyle mükemmel temizlik sağlar.
  • Gyro teknolojisi ve sensörler: Evinizin krokisini çıkartır, sensörleri etrafındaki nesneleri fark eder.
  • WiFi üzerinden kontrol: Robot süpürgenizi telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.
  • Otomatik şarj ve uzun pil ömrü:Akıllı temizlik robotunu pili azaldığında otomatik olarak şarj olduğu yere döner ve şarj olmaya başlar. 110 dakikaya kadar çalışma süresi ile temizliğiniz yarıda kalmaz.
  • Paspas yapma: Tüm sert yüzeyleri paspaslayabilir ve süpürebilir.
  • Geniş toz hazne kapasitesi: 500ml toz hazne kapasitesiyle uzun süre boşaltmanıza gerek kalmadan temizlik sağlar.

🔟 Tcl Sweeva 6000 Robot Süpürge

Tcl ucuz robot süpürge Tam Boyutta Gör
TCL Sweeva 6000 Robot Süpürge, uygun fiyatlı akıllı süpürge arayanlara tavsiyemizdir. Akıllı lazer navigasyonu ile yorucu olmayan temizlik sağlar.
  • Akıllı temizlik: Lazer navigasyonu, odadaki nesneler arasındaki mesafe bilgilerini toplamak için odayı saniyede altı tur hızında tarayıp sistematik bir temizlik rotası oluşturur.
  • 2700PA güçlü temizlik: Sessiz (65dB’den düşük), standart, turbo, maksimum olmak üzere emiş gücünü dört seviyede ayarlayabilirsiniz.
  • Steril temizlik: Bakteri ve mikroplardan kurtulmanız için UVC sterilizasyonu
  • Sesle kontrol:Alexa ve Google Asistan aracılığıyla TCL robot süpürgenizi sesle kontrol edebilirsiniz.
  • Daha uzun çalışma süresiyle temizlik: 5000 mAh pil, 3 saate kadar temizlik yapmanızı sağlar. Tek şarjla 150 m² kadar bir alanı kesintisiz temizler.
  • Özelleştirilmiş akıllı temizlik: TCL Home uygulaması aracılığıyla telefonunuzdan temizliğiniz planlayabilir, girilmez bölgeleri belirleyebilir, belli alanları işaretleyip programlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
  • Çoklu kat haritalama: LDS gerçek zamanlı haritalama teknolojisi ve mobil uygulama ile en fazla beş haritalama yapıp kaydedebilirsiniz.

11. Roborock S5 Max Vacuum Cleaner

Roborock elektrikli robot süpürge Tam Boyutta Gör
Roborock, Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası ve en iyi robot süpürge denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri. Markanın en çok tercih edilen ürünü; Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge.
  • Kolay temizlik: Özel tasarımı ile kolay temizlik imkanı. Yüksek kapasite sıvı tankı ile ıslak yüzey temizliği
  • Özel halı temizleme modu: Özel kır algılama sensörüyle halılarda derinlemesine temizlik sağlar.
  • Otomatik şarj ünitesi: S5 Max robot süpürge, şarjı bitmeden otomatik park sensörüyle şarj ünitesine kendi kendine geri döner.
  • Farklı yer ve yüzeylere göre özel temizleme modu: Üç ayrı su akış kontrolüyle her zemine göre su kullanım miktarı ayarlama ve temizlik sonuna kadar sıvı tankındaki tüm suyu bitirme özelliğine sahip. Yapay zeka ile evinizin her köşesi tespit edilir, en etkili ve tasarruflu şekilde temizlenir.

12. Roborock S7 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge

Roborock akıllı robot süpürge Tam Boyutta Gör
Roborock S7, yorumları çok olumlu, en çok tercih edilen robot süpürgeler arasında. İşten güçten temizlik yapmayı zaman bulamıyorsanız harika bir temizlik aracı.
  • VibraRise teknolojisi: Robot süpürge, bu teknoloji sayesinde zemin tipini otomatik olarak algılar. Parke gibi sert yüzeylerde ıslak mop ile paspaslama yapılırken, halı gibi yumuşak yüzeylerde vakumlama modu devreye girer.
  • Dakikada 3000 fırçalama hızı: Roborock S7 Sonic Mopping, kurumuş lekeler başta olmak üzere en zorlu lekelerin üstesinden gelir. 2500PA emiş gücüne sahip motor, halının derinlerindeki kir ve döküntülerin bile kolaylıkla temizlenmesini sağlar.
  • LiDAR teknolojisi: Roborock S7, lazer darbeleri kullanarak çalışan LiDAR teknolojisiyle ortamın üç boyutlu haritasını çıkarıyor. Robot süpürge, duvar, mobilya gibi engellere çarpma konusunda çok hassastır.
  • Sessiz mod:Akıllı süpürge, bu modda motorun emiş gücünü ve su boşaltımını yavaşlatarak daha sessiz temizlik yapar.
  • Sesle temizlik: Amazon Alexa, Google Asistan ve Siri asistanları aracılığıyla süpürgeyi sesinizle yönlendirebilirsiniz.
  • Uzaktan kontrol: Roborock mobil ve Mi Home uygulaması aracılığıyla temizlik programlama, güç ayarı, parça bakım zamanlarını görüntüleme ve daha birçok işi telefonunuzdan yapabilirsiniz.

13. Neabot Nomo Q11 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge

Neabot istasyonlu robot süpürge Tam Boyutta Gör
Listemizin son sırasında istasyonlu robot süpürge modeli Neabot Nomo Q11 var.
  • Akıllı engellerden kaçma sensörleri:Yapılandırılmış ışık teknolojisi ve üç boyutlu görüntüleme algoritmasına dayanır. Her temizlik yaptığınızda en iyi rota yeniden hesaplanır.
  • Gizli dToF laser lidar sensörü: Neabot süpürge, herhangi bir karmaşık ortamla kolayca başa çıkar, daha hızlı tepki verir, daha doğru tahminlerde bulunur.
  • İnce gövde: Ultra ince gövdeye sahip olmasıya kanepelerinizin altına rahatlıkla girer, temizler.
  • Düşmeyi engelleyen tasarım: Neabot Q11, düşmeyi etkili bir şekilde değerlendirebilen ve düşmeyi önleyebilen ve etrafındakileri koruyabilen dört yerleşik düşme önleyici sensöre sahip.
  • Diğer özellikler: 2.5L kapasiteli toz toplayıcı hazne, 4000PA emiş gücü, çok seviyeli hassas kontrollü su deposu

Robot süpürge alırken dikkat edilmesi gerekenler 🤔

"Akıllı robot süpürge alırken nelere dikkat edilmeli?" diye düşünenler için satın alma kararından önce incelenmesi gereken özellikler şöyle:

  • Engel tespiti için gerekli teknolojiler (Özellikle LiDAR tarayıcı olmasına dikkat edilmeli)
  • Uygulama entegrasyonu
  • Emiş gücü (PA)
  • Haritalama
  • Gürültü seviyesi
  • Kendi kendini boşaltma kabiliyeti
  • Pil ömrü
  • Manevra yetenekleri
  • Bakım, satış sonrası destek ve müşteri yorumları

En İyi Robot Süpürgeler Oylama 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 2036

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim