Uygulama ile Aç

Robot süpürge tavsiyesi için en iyi robot süpürgeler (2024)

Abone Ol

Akıllı robot süpürgeler temizlik için en iyi çözümlerden biri. Peki 2024’te en iyi robot süpürge olarak hangisini almalı? İşte marka, model ve fiyatlara göre öneriler:

Temizlik için vakit bulamıyor musunuz? Temizliği gönül rahatlığıyla akıllı robot süpürgelere bırakabilirsiniz. Temizlik robotları, evinizin istediğiniz odalarını programladığınız şekilde, dilediğiniz gün ve saatlerde dip köşe temizler. Peki, en iyi robot süpürge markaları hangileri? 2024'te hangi temizlik robotu alınmalı? İşte temizlik işinde size yardımcı olacak en iyi robot süpürge sıralaması:

En iyi robot süpürgeler ⭐

Marka - Model 🧹 Fiyat 🏷️
Philips Aqua 7000 Serisi 21.799 TL
Philips Aqua 3000 Serisi (XU3110/02) 18.299 TL
Philips HomeRun 3000 Serisi (XU3000/01) 13.649 TL
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 10.299 TL
iRobot Roomba i7 Robot Süpürge 16.799 TL
Anker Eufy RoboVac LR30 15.999 TL
Philips XU7100/02 HomeRun 7000 Robot Süpürge 27.547 TL
Viomi V5 Pro Robot Süpürge 10.499 TL
Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 14.900 TL
Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge 10.799 TL
Arçelik Imperium ROBO RS 3121 Robot Süpürge 10.849 TL
Tcl Sweeva 6000 Robot Süpürge 6.509 TL
Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge 36.567 TL
Roborock S7 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge 42.500 TL
Neabot Nomo Q11 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 16.999 TL

Kullanıcı yorumlarına göre en iyi robot süpürgeler arasında; Roborock S7, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 ve Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 modelleri bulunuyor. Robot süpürge fiyatları zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Dilerseniz robot süpürge indirimleri konusundan robot süpürgelerle ilgili kampanya ve fırsatları güncel olarak takip edebilirsiniz.

1️⃣ Philips Aqua 7000 Serisi

Philips Aqua 7000 serisi, en çok tercih edilen ıslak ve kuru robot süpürge modeli. Philips robot süpürge, yüksek emiş gücüyle tek seferde süpürüp silerek günlük temizliğinizi sizin yerinize yapar. Robotun ön tarafındaki son teknoloji 3D ToF sensörü sayesinde ayakkabı ve oyuncak gibi küçük nesnelere takılmadan temizliği kesintisiz sürdürüyor. Ayrıca 360 derece lazer navigasyon (LiDAR) kullanarak kısa sürede evinizin bir haritasını çıkartıp komutunuzla temizliğe başlıyor. Philips HomeRun uygulamasını telefonunuza yükleyerek temizlenen yerleri anlık olarak takip edebilir, rapor alabilir, yazılımını güncelleyebilirsiniz. Uygulamanın kullanımı son derece kolay.

Philips Aqua 7000 Serisi Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 İlk robot süpürgem. İlk kullanım için çok memnun kaldım. Haritalamayı 15 dk gibi bir sürede tamamladı. 1 saatte de tüm evi (120m²) silip süpürdü ve hala %50 şarjı vardı. Sesi rahatsız edecek düzeyde değil. Şuan için çok memnunum.

✍🏻 Ürün gerçekten kaliteli ve şık bir görünüme sahip; fonksiyonları ve kurulumu/kullanımı gayet pratik. Bu zamana kadar Philips olarak aldığım ürünlerden hiçbir zaman memnuniyetsizlik yaşamadım.

2️⃣ Philips Aqua 3000 Serisi

Philips Aqua 3000 beyaz modeli, ıslak ve kuru temizlik yapan en iyi robot süpürgelerden biri. İlgi çekici olarak, robot topladığı tüm toz ve diğer kirleri otomatik olarak istasyona boşaltıyor. Otomatik boşaltma istasyonu, 3 lt kapasiteli, tek kullanımlık anti alerjik torba barındırıyor ve bu torbayı 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz. Robot süpürge halıları algılayıp emiş gücünü otomatik olarak ayarlıyor. Philips HomeRun uygulamasından her oda için ayrı temizleme modu belirleyebiliyorsunuz.

Philips Aqua 3000 Serisi Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Haritalandırmayı çarpmadan kolayca çıkarttı, sehpayı yerinden oynatacak kadar güçlü. Çöp boşaltma istasyonu olması bence avantaj boşaltmakla uğraştırmıyor. Sadece boşaltırkenki sesi biraz fazla çıkıyor ama ben işteyken o temizlik yapsın diye aldığım için bu durumu önemsemiyorum.

✍🏻 Benim yorumlarım daha önce robot süpürge kullanmayanlar için. Ben pek işe yarayacağına inanmamıştım. Bekarlar, çalışan kadınlar lütfen alın aldırın. Mucize gibi temizlik, üstelik parmak oynatmadan. Süpürme ve silme performansı süper. Bu süpürge özelinde işe her şey mükemmel. Bir de biraz daha ekleyip istasyonlu model alın. Çok kolaylık, her işi kendi yapıyor.

3️⃣ Philips HomeRun 3000 Serisi Aqua

Islak ve kuru robot süpürge siyah renk bakanlar için tavsiye edeceğimiz en iyi model; Philips 3000 Serisi Aqua. Sezgisel kullanıma uygun bir şekilde tasarlandığından ilk kez robot süpürge kullananlar için ideal bir model. Philips'in tüm robot süpürgeleri gibi ultra yüksek emiş gücüne sahip olmasıyla yerde kırıntı dahi bırakmıyor. Gücü bitmeye yakın otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor. Halıları algılama ve emiş gücünü buna göre ayarlama yeteneğine sahip.

Philips HomeRun 3000 Serisi Aqua Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 İyi ki almışım. Pahalı ürünlere hiç te gerek yok. Gayet başarılı, sorunsuz tertemiz bir ürün. Oturduğum yerde temizleyebileceğinin en iyisini yapıyor. Tam puan.

✍🏻 Ürünü alalı 1 hafta oldu ve 3 kez deneme fırsatımız oldu. Gayet başarılı. Haritalama iyi. Islak veya kuru temizleme özelliği var. Mopun ıslaklık seviyesi ayarlanabiliyor. Genel olarak memnunuz.

4️⃣ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro

Xiaomi, en iyi robot süpürge markası olarak biliniyor. Peki, en çok tercih edilen Xiaomi temizlik robotu hangisi? Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, markanın akıllı robot süpürgeleri arasında en beğenilen modeli. Hızlı ve olağanüstü temizlik isteyenlere tavsiye ederiz.

5️⃣ İhlas Aura Cleanmax Temizlik Robotu

İhlas, en memnun kalınan robot süpürge markaları arasında. Özellikle Aura Cleanmax Temizlik Robotu kullanıcı yorumları ile öne çıkıyor. İhlas robotsüpürge, Halı yıkama özelliği ile kirleri çözer, bakterileri yok eder. Toz torbasız, %99.9 toz tutan sulu filtrasyon sistemi, tıkanmayan su filtre sistemi, kesintisiz emiş gücüne sahip olmasıyla en iyi robot süpürge modelleri arasında olmayı hak ediyor. Evinizde alerjisi/astımı olan, bünyesi hassas birisi/birileri varsa İhlas robot süpürge ürünü Aura Cleanmax’i tercih edebilirsiniz.

6️⃣ Viomi V5 Pro Robot Süpürge

Viomi V5 Pro Robot Süpürge, dörtlü lidar sensöre sahip olmasıyla dikkat çeken akıllı temizlik robotu. Robot süpürge en iyi markalar sıralamasında önde gelen isimlerden biri olan Viomi’nin V5 Pro otomatik süpürge modeli, dikey çarpışma önleyicileri sayesinde hiçbir yere çarpmadan eşyalarınız arasında güvenle ilerler.

7️⃣ Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge, en beğenilen temizlik robotları arasında. Fakir robot süpürge, sahip olduğu özelliklerle ev temizliğini son derece basit, hızlı ve yorucu olmayan hale getirir. Robert RS 770, yüzeyin yapısını kendi algılayarak zemine uygun derinlemesine temizlik sağlar.

8️⃣ Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, evcil hayvan dostu robot süpürge arayanlara tavsiyemizdir. Kullanımı kolay uygulaması, gelişmiş teknolojik özellikleri ve üstün çekiş gücüyle üst seviye bir süpürge robotu.

9️⃣ Arçelik Imperium ROBO RS 3121

Arçelik Imperium ROBO RS 3121, yorumları çok olumlu bir başka robot süpürge. Lazer haritalama yapan robot süpürge fiyatları göz önüne alındığında uygun seçeneklerden biri Arçelik akıllı robot süpürge.

🔟 Tcl Sweeva 6000 Robot Süpürge

TCL Sweeva 6000 Robot Süpürge, uygun fiyatlı akıllı süpürge arayanlara tavsiyemizdir. Akıllı lazer navigasyonu ile yorucu olmayan temizlik sağlar.

11. Roborock S5 Max Vacuum Cleaner

Roborock, Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası ve en iyi robot süpürge denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri. Markanın en çok tercih edilen ürünü; Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge.

12. Roborock S7 Sonic Mopping Akıllı Robot Süpürge

Roborock S7, yorumları çok olumlu, en çok tercih edilen robot süpürgeler arasında. İşten güçten temizlik yapmayı zaman bulamıyorsanız harika bir temizlik aracı.

13. Neabot Nomo Q11 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge

Listemizin son sırasında istasyonlu robot süpürge modeli Neabot Nomo Q11 var.

Ayrıca bkz.

En iyi airfryer fritöz modelleri ve fiyatları

Robot süpürge alırken dikkat edilmesi gerekenler 🤔

"Akıllı robot süpürge alırken nelere dikkat edilmeli?" diye düşünenler için satın alma kararından önce incelenmesi gereken özellikler şöyle:

En İyi Robot Süpürgeler Oylama 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 2036

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş