Anlık Bildirim

Kablosuz dikey süpürge tavsiyesi arayanlara en iyi şarjlı süpürgeler (2024)

Şarjlı süpürge satın almak isteyenler için 2024'te alınacak en iyi kablosuz dikey süpürgeler burada! İşte el süpürgesi tavsiyelerinin de yer aldığı o modeller:  

Teknoloji ilerledikçe elektrikli süpürgelerin yerini şarjlı dikey süpürgeler almaya başladı. Kablo derdi olmadan istediğiniz yerde kullanmanızın yanında, çeşitli fonksiyonları ve başlıkları ile ulaşılmadık yer bırakmıyorlar. Ayrıca yüksek emiş gücü ve yenilikçi tasarımlarıyla çok seviliyor. Biz de temizlik yapmayı seven kişilerin gözdesi haline gelen 2024'ün en iyi kablosuz dikey süpürge tavsiyeleri listesini hazırladık.

En iyi şarjlı dikey süpürgeler 🧹

Marka-Model 📜 Fiyat 💲
Philips Aquatrio9000 24.799 TL
Philips Aquatrio7000 14.899 TL
Philips Aquaplus8000 13.399 TL
Xiaomi G11 EU 20.041 TL
Dyson Gen5detect 31.848 TL
Tefal TY6983TR X-PERT 6.950 TL
Philips XC7043/01 SpeedPro Max 10.999 TL
Grundig VCP 4130 5.460 TL
Fakir Inovator X 8.949 TL
Philips XC8049/01 12.299 TL
Dyson V12 Detect Slim Absolute 26.199 TL
Fakir Inovator X Plus 13.299 TL
Dyson V8 Extra 14.999 TL
Greenote Akülü Elektrikli Süpürge 2.999 TL

1️⃣ Philips AquaTrio 9000 Serisi

en iyi dikey süpürge philips aquatrio 9000 XW9383/01 Tam Boyutta Gör
Philips AquaTrio Kablosuz 9000 serisi, ıslak, kuru ve moplu temizliği bir arada sunan piyasada bulabileceğiniz en iyi şarjlı ve kablosuz dikey süpürge modeli. Philips'in en yüksek emiş gücüne sahip kablosuz dik süpürgesi, AquaSpin başlığıyla sert zeminleri zahmetsizce süpürüp ıslak temizlemenizi sağlıyor. Sürekli temiz su akışı sayesinde su değiştirmeden temizliği sürdürüyorsunuz. Başlık üzerindeki LED ışık, çıplak gözle görmenin mümkün olmadığı toz veya kirleri de almanızı sağlıyor. Süpürge alçak mobilyaların altını da rahatça temizlemeniz için özel bir tasarıma sahip. Koltuk, masa yüzeyleri ve rafları zahmetsizce temizlemeniz için kolayca el süpürgesine dönüşebiliyor.
  • Patentli yüksek hızlı döner fırça teknolojisi: Sürekli temiz su akışıyla fırçalar kendi kendini temizler.
  • Su difüzyon sistemi: Kirli suyu anında hapseder ve hazne kirli suya hiç temas etmeden boşaltılır.
  • 3'ü 1 arada kablosuz el süpürgesi: Islak, kuru ve moplu temizlik sağlar.
  • LED ışıklı ve özel yalnızca kuru silme ayarı: Tozu ve kiri hassas ve güçlü şekilde toparlar.
  • Yer tasarrufu sağlayan temizlik ve şarj istasyonu: Fırçalar otomatik olarak temizlenir ve süpürge şarj olur.

Philips AquaTrio 9000 Serisi Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Çok memnun olduğum Philips marathone süpürgemi kolisine koydum ve kaldırdım bütün evin temizliğini artık Philips Aqua Trio 3'ü 1 arada süpürgemle yapıyorum. Süpürürken aynı anda silmesi hissedilen bir duygu; anlatılmaz yaşanır. Şarj süresi oldukça yeterli; 3+1 evde sıkıntısız temizlik yapabiliyorum. Bataryası çok hızlı dolum yapıyor. Ağırlık olarak ta ürün süpürme esnasında hiç yormuyor, kıyı köşe manevralarında da oldukça başarılı. Silme islemi sonrası mopların kendini temizlemesi efsane. Evdeki temizlik süresi kısaldı ve artık yormuyor. Philips bu işi gerçekten biliyor.

✍🏻 Ürün çok şık ve kullanışlı, servis ağının geniş olması, parçalarının diğer bilinen markaya göre nitekim daha ulaşılabilir ve uygun fiyat olması avantaj. Ayrıca hem ıslak hem kuru temizlik olması çok büyük kolaylık. Diğer markalar da süpürüyor ama üstünden geçmeniz gerekiyor; bu üründe öyle bir uğraşım olmadı. Ben çok memnunum.

2️⃣ Philips AquaTrio 7000 Serisi Kablosuz Dik Süpürge

en iyi kablosuz dik süpürge philips aqua trio 7000 serisi XW7110/01 Tam Boyutta Gör
Philips AquaTrio 7000 serisi, en çok tercih edilen ıslak süpüren dik süpürge modellerinin başında geliyor. AquaSpin başlık, hem önündeki hem de arkasındaki kiri toplayacak şekilde tasarlanmış; bu da zemini tek seferde süpürüp silmenizi sağlıyor. İki adet yüksek hızda dönen fırça, zemindeki kiri toplayarak doğrudan süpürgenin içine çekiyor, hem yerleri her zaman temiz fırçayla silmiş oluyorsunuz hem de fırçaları yıkamak durumunda kalmıyorsunuz. Süpürge, temiz su haznesinden zemine sürekli temiz su akışı sağlıyor. Üç temizleme modu mevcut; ıslak temizlik için normal ıslak mod, zorlu lekeleri temizlemek için yoğun ıslak mod ve zemindeki nemi almak için su emme modu. Güç ayarlarını da dijital ekran üzerinden değiştirebiliyorsunuz. Temizliğiniz bittiğinde şarj istasyonu hem süpürgeyi şarj ediyor hem de tüm parçaları bir yerde temizlenmiş olarak tutuyor.
  • AquaSpin başlık: Sert zeminleri etkili bir şekilde süpürüp silerek tozu, kiri, ıslak lekeleri tamamen temizler.
  • Aqua Difüzyon sistemi: Toplanan tüm ıslak ve kuru kirleri hemen ayrılır ve kirli su haznesine hapsedilir.
  • LCD akıllı ekran: Pil gücü durumu, temizleme modları, bakım desteği ve fazlasını gösterir.
  • Ayarlanabilir temizleme modları: Islak, yoğun ıslak ve su emme modu
  • Kendi kendine temizleme: Şarj istasyonu fırçalar dahil tüm parçaları temiz ve düzende tutar.

Philips AquaTrio 7000 Serisi Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Gayet güzel inanın. Ev işleri için aldığınız yardımcıdan daha iyi süpürüp siliyor. Ayrıca şarjı da gayet yeterli.

✍🏻 Çok düşünüp araştırıp aldım iyi ki almışım. Tek seferde hem süpürüp hem de silme işlemi yapıyor. Aslında silme demek eksik olur, resmen yıkıyor. Sürekli temiz su püskürtüp, kirli suyu çekiyor. Kullanma ile ilgili, su bırakıyor vs yorumlar vardı; yüzeyden kaldırmadan hareket ettirince hiç sorun yok. İşiniz bitince dik konumda kıpırdatmadan kapatırsanız, zaten su emme moduna geçip öyle kapanıyor. Evimde sadece salonda tek bir halım var. Benim için çok kullanışlı oldu. İş bitiminde kendi fırçalarını yıkıyor, siz sadece çıkarıp standa yerleştiriyorsunuz. Saçım uzun, kedim var, fırçalarda en ufak bir dolanma, kalıntı vs olmadı.

3️⃣ Philips Aqua Plus 8000 Serisi

Philips XC8349/01 Aqua Plus 8000 ıslak kuru şarjlı süpürge Tam Boyutta Gör
Philips Aqua Plus 8000 serisi kablosuz dik süpürge, ıslak ve kuru kullanım seçeneğiyle en iyi şarjlı dikey süpürge önerilerimiz arasında yer alıyor. Tek hareket ile hem silme hem de süpürme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Çift yönlü emiş gücü ve özel başlığı ile kiri, tozu ve lekeleri sizi yormadan yok ediyor. Su haznesine deterjan ekleyerek de kullanma şansınız var. Bu özellikleri ile Philips'in en iyi ş​​​arjlı süpürge modelleri arasında yer alıyor.
  • Always Clean kaplama: Antibakteriyel fiber bezleri, temizlikten sonra bezde bakteri oluşmasını engeller.
  • Çalışma süresi: Bu el süpürgesi modeli 80 dakika kullanım süresi sunuyor.
  • Yüksek performans: Süpürme yönüne göre gücü ve baskıyı otomatik ayarlar.
  • Birlikte gelen aparatlar: Islak ve kuru başlık, mini turbo başlık, aralık temizleme aparatı ve ekstra filtre.
  • Ürün ağırlığı: 7.51 Kilogram ağırlığa sahip.

Philips Aqua Plus 8000 Serisi Kullanıcı Yorumları 💭

 ✍️ Ürünü aslında oldukça beğendik, çok iyi süpürüyor ve pili gerçekten çok uzun gidiyor. Haznesini boşaltmak çok rahat, çift hazne sayesinde filtre temiz kalıyor.

✍️ Islak zeminde bir harika, silme ve temizlemesi çok kolay. Çöp haznesi iki taraflı, tozları ilk haznede öğütüyor sonra diğer tarafa geçiyor. Almanızı öneririm.

4️⃣ Xiaomi G11 EU

Xiaomi G11 EU kablosuz dikey süpürge
Xiaomi G11 elektrikli el süpürgesi yüksek emiş gücü sağlayan 185 AW ile etkili bir temizlik sunar. Kızıl ötesi parçacık sensörü ise tozları algılar ve tozun seviyesine göre gücünü otomatik ayarlar. Ayırıca halı tüyü dolaşmasını önleyen fırçası ile sizlere en iyi şarjlı süpürge tavsiyesi olarak sunuyoruz. Bu kablosuz dikey süpürgenin değiştirilebilir pil tasarımı ile şarj olmasını beklemeden yeni pil takarak kullanabilirsiniz. Çok yüzeyli fırça başlığı ile birçok yüzeyi rahatça temizleyebilme imkanı sunuyor.
  • Çalışma süresi: Yüksek enerji yoğunluğu olan lityum iyon polimer pil hücreleri size 60 dakikalık aktif kullanım sunar.
  • Motor gücü: 1060 Watt
  • Başlıklar: Elektrikli akar başlığı ile bu şarjlı süpürge, kumaş yüzeyine çarpar ve güçlü emiş gücü sağlar. Ayrıca dar alan başlığı ile boşlukları ve dar alanları kolayca temizleyebilirsiniz.
  • Filtre: %99,5 filtre verimliliği ile ortamda sağlıklı bir hava sağlar.

Xiaomi G11 EU Kullanıcı Yorumları 💭

✍️ 1 aydır her gün kullanıyoruz piyasanın en iyilerinden. Şarj konusunda 100 m2 evi süpürüyor ve çeyrek şarj kalıyor, biz gayet memnunuz tavsiye ederim.

✍️ Çok kaliteli ve güçlü, resmen yapışıp kalıyor. Piyasada alınabilecek en iyi dikey süpürge markalarından biri olabilir.

5️⃣ Tefal TY6983TR X-PERT

Tefal TY6983TR X-PERT kablosuz dikey süpürge
Tefal şarjlı dikey süpürge modelleri ile temizlik yapmak eğlenceli ve kolay. Son teknolojiler bünyesinde barından Tefal şarjlı süpürge ile hem zemini hem de tavanı zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Tüm yüzeylere uygun başlıklarının yanında LED ışığı ile gözle görünmeyen tozları farketmenizi sağlar. Tefal TY6983TR X-PERT, en iyi kablosuz dikey şarjlı süpürge yorumları arasında oldukça olumlu görüşler yansıtmakta. Ayrıca çıkarılabilen filtresi yıkanabilir ve temizlenebilir özelliğe sahip.
  • Pil tüketimi: 22V lityum pil ile tam dolu şarj ile 45 dakikaya kadar aktif kullanım sunuyor. Ayrıca 4 saatte şarj olmakta.
  • Dikey süpürgenin ağırlığı: 2.2 kilogram ağırlığı ile kolay kullanım sağlamakta.
  • Toz haznesi: Bu modelin toz haznesi 0.50 litre kapasiteye sahip.
  • Başlıklar: Zemin ve dar alanlar için uygun olan farklı başlıklar ile birlikte geliyor.

Tefal TY6983TR X-PERT Kullanıcı Yorumları 💭

✍️ Ürünün şarjı uzun süre dayanıyor. Filtre temizliği kolay, parçaları yeterli askı aparatı ve kendisi ergonomik. El süpürgesi olarak da hizmet etmesi çok faydalı. 

✍️ Bu fiyata alınabilecek en iyi şarjlı süpürge modeli, kesinlikle tavsiye ediyorum.

6️⃣ Philips XC7043/01 SpeedPro Max

Philips XC7043/01 Şarjlı el süpürgesi Tam Boyutta Gör
Philips SpeedPro Max, en iyi dikey süpürge yorumları alan modellerden birisi. 360° başlığı ile ulaşamadığı yer yok ve LED ışıklarıyla görünmeyen tozları gün yüzüne çıkarır. Mobilyalardan duvar diplerine, sert zeminden yumuşak zeminlere kadar birçok yeri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Bu özellikler Philips'ı en iyi kablosuz elektrikli süpürge markalarından biri yapmakta.
  • Şarjlı dikey süpürge ile birlikte gelenler: 360° başlık, AC adaptör, entegre edilen fırça ve duvara montelemek için aparatlar.
  • Kullanım süresi: Aktif kullanımda 65 dakikaya kadar pil süresi sunmakta.
  • Gösterge paneli: Akıllı dijital ekranı, hız seviyesini ve pil kullanımını gösteriyor.
  • Ürün ağırlığı ve hacmi: 2,7 Kilogram ağırlığında ve 0.7 Litre hacme sahip.

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kullanıcı Yorumları 💭

✍️ On numara beş yıldız hiç düşünmeden alın derim. Şiddetle bu kablosuz dik süpürgeyi öneriyorum.

✍️ Başlıkları çok iyi çekiyor. Anneme aldim ve bence bu fiyata alınabilicek en iyi şarjlı dikey süpürge budur.

7️⃣ Grundig VCP 4830

Grundig VCP 4830 Şarjlı dikey süpürge Tam Boyutta Gör
Düşük ses seviyesi ve gelişmiş motoru ile sizlere şarjlı süpürge tavsiyelerimiz arasında Grundig VCP'ye yer veriyoruz. Görülmesi en zor tozları ve evcil hayvan tüylerini rahatça görebilmeniz için LED ışıklı başlığa sahip. Ergonomik yapısı ve farklı başlıkları ile ulaşılması en zor yerleri kolaylıkla temizlemenize olanak sağlıyor. Turbo brush özelliği ile en zorlu yüzeyleri hiç zorlanmadan temizleyebilirsiniz. Ayrıca şarjlı dikey süpürge karşılaştırmalarında bu fonksiyonel özellikleri ile öne çıkıyor.
  • Tornado Cyclone teknolojisi: Bu teknoloji sayesinde sabit ve yüksek emiş gücü sağlar.
  • Trayclean teknolojisi: Toz haznesini tek hamlede çıkararak etrafa toz dağılması engellenir.
  • Kullanım süresi: Aktif kullanımda 40 dakikaya kadar çalışma süresi sunmakta.
  • Dikey süpürgenin ağırlığı: 3.53 kilogram olarak belirtilmekte.

Grundig VCP 4830 Kullanıcı Yorumları 💭

✍️ Ürün kullanım aparatları ile birlikte gayet başarılı fiyat performans ürünü. Uygun fiyatlı en iyi dikey süpürge markalarından birisi kesinlikle.

✍️ Günlük toz ve kedi tüyü temizlemek için aldım ve başarılı.

8️⃣ Fakir Inovator X

Fakir Inovator X şarjlı dikey süpürge Tam Boyutta Gör
Yüksek Alman teknolojisi ile üretilen Fakir Inovator X, kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmış. Fonksiyonel başlıkları ile temizleyemeceği bir yer yok. Dolayısıyla bu modeli sizlere şarjlı dik süpürge tavsiyesi olarak sunuyoruz. Mobilya aparatıyla evinizdeki tüm mobilyaları temizleyebilir, kenar ve köşe aparatı ile köşelerdeki tozları turbo fırçası yardımıyla zorlanmadan temizleyebilirsiniz.
  • Sensör: Toz algılama sistemiyle, toz miktarını kendisi algılayarak çekim gücünü otomatik ayarlar.
  • Çalışma süresi: Aktif kullanımda 45 dakikaya kadar kullanım sunuyor.
  • Güç değeri: 30V güç değerine sahip.
  • Ekran: Son teknoloji dokunmatik LED ekrenı bulunmakta.

Fakir Inovator X 7269 Kullanıcı Yorumları 💭

 ✍️ Kullanımı oldukça kolay ve kalitesinden Alman yapımı bir şarjı el süpürgesi olduğunu belli ediyor. Bu şarjlı dikey süpürgeyi kesinlikle öneriyorum.

✍️ Aparatları çok kullanışlı ve şarjı çok iyi gidiyor, mükemmel.

9️⃣ Philips XC8049/01

Philips XC8049/01 şarjlı dikey süpürge Tam Boyutta Gör
Philips'ın bu şarjlı dikey süpürgesi 360° emiş başlığı ve 70 dakika aktif kullanım sunan bataryası ile sizlere dikey süpürge tavsiyesi olarak sunduğumuz ilk ürün. %99,7'ye kadar tozu ve kiri haznesine hapseder vePowerCylone 10 teknolojisi ile yüksek emiş gücü sunuyor. Ayrıca LED ışıkları ile gözle görünmeyen tozları açığa çıkarmakta. Şarjlı süpürgeyle birlikte ulaşılması zor olan yerlerin de temizliği için çeşitli başlıklar da geliyor.
  • Dikey süpürge ile birlikte gelenler: 360 emiş başlığı, entegre edilen fırça, 2'si 1 arada aralık temizleme aparatı, filtre ve uzatma hortumu.
  • Çekim gücü: Bütün aksesuarlar 360° çekim gücüne sahip.
  • Ağırlığı: Bu kablosuz süpürge 1 kilogram ağırlında.
  • Performans: 125 m2'den daha fazla alanı tek şarj ile temizleyebilirsiniz.

 Philips XC8049/01 Kullanıcı Yorumları 💭

✍️ Müthiş bir cihaz el altında olması işimi kolaylaştırıyor, çok memnunum tavsiye ederim.

✍️ Çekim gücü çok iyi, 2. seviyede gayet güzel iş görüyor. Nadiren turboya geçiyoruz, şarjı da gayet uzun gidiyor.

🔟 Dyson V12 Detect Slim Absolute

Dyson V12 Detect Slim Absolute şarjlı dikey süpürge Tam Boyutta Gör
Dyson'ın en güçlü, kompat kablosuz süpürgesi olan V12 Detect Slim Absolute, en iyi şarjlı süpürge hangisi? sorusuna cevap olan bir model. En iyi şarjlı dikey süpürge markası olan Dyson, bu modellerin mucidi niteliğinde. V12 Detect Slim Absolute her yeri derinlemesine temizlemek için iki adet temizleme başlığı ile birlikte geliyor. Lazerli temizleme başlığı, sert zeminler için özel olarak tasarlanmış ve görünmeyen tozları gösteriyor. Motorbar temizleme başlığı ise tüm zeminlere uygun. Evcil hayvanlarınızın tüylerini kolayca toplar ve halılardaki toz kalıntılarını derinlemesine temizler.
  • 3 farklı güç modu: Eco, Auto ve Boost modlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca şarjı ortalama 60 dakika kadar dayanıyor.
  • Karbon fiber iplikler: Başlıklardaki iplikleri kolayca su ile temizleyebilirsiniz.
  • Gelişmiş fitre: Dyson'ın filtresi, mikroskobik partiküllerin %99,99'unu hapseder.
  • Ağırlık ve hacim: 2,2 kilogram ağırlında ve 0,35 litre hacme sahip.
  • Emiş güçü: 150 AW.
  • Kutu içeriği: Kutusundan 2 adet temizleme başlığı, mini başlık, mobilya ve dar alanlar için aparatlar, askı aparatı ve şarj cihazı çıkıyor.

Dyson V12 Detect Slim Absolute Kullanıcı Yorumları 💭

✍️ Eşime aldım çok memnun kaldı. Ürün işinin hakkını fazlası ile veriyor. İhtiyacı olan elektrik süpürgesi yerine mutlaka bunu alsın.

✍️ Harika mutlaka alın çok rahat.

11. Fakir Inovator X Plus

Fakir Inovator X Plus şarjlı dikey süpürge Tam Boyutta Gör
Fakir süpürgede olan iddiasını dikey şarjlı süpürgelerde de gösteriyor. Fakir Inovator X Plus şarjlı süpürge modelinde ise kullanılan son teknoloji ile ulaşılması en zor alanlarda yüksek emiş gücü sağlamakta. Yatak ve döşemeler için turbo fırçası sayesinde toz ve kirden kurtulmanızı sağlıyor. Ayrıca mobilya fırçası ile oturduğunuz alanları kolaylıkla süpürebilirsiniz. Özel kıl toplayıcı turbo aparatıyla ve ergonomik tasarımıyla temizlik yapmak çok kolay. Kullanıcılardan en iyi şarjlı dikey süpürge yorumlarında olduka olumlu görüşlerin olduğunu da belirtelim.
  • Otomatik güç ayarlama: Toz yoğunluğuna göre çekim güçünü otomatik ayarlayan teknolojiye sahip.
  • Ekran: Son teknoloji dokunmatik LED ekrana sahip.
  • Yüksek performanslı batarya: Aktif kullanımda 45 dakika kullanım sunuyor.
  • Güç: 30V güç değerine sahip bu şarjlı süpürge, minimum güç tüketimi ve maksimum performans sağlıyor.

Fakir Inovator X Plus Kullanıcı Yorumları 💭

✍️  Çok teknolojik ve kaliteli, aldığım en iyi el süpürgesi olabilir.

✍️ Şarjı çok uzun gidiyor ve çok güzel temizliyor, öneriyorum.

12. Dyson V8 Extra

Dyson V8 Extra kablosuz dikey süpürge Tam Boyutta Gör
En iyi şarjlı dikey süpürge tavsileri listemizin son ismi, en iyi şarjlı süpürge markası Dyson'ın V8 Extra modeli. Evcil hayvanları olanlar için anti-angle özellikli temizleme başlığı teknolojisi, tüm yüzeylerdeki tüyleri ve tozları temizller. Yüksek emiş gücü olan motoru ile dakikada 110.000 devire kadar döner. Ayrıca temizlik yaparken 2 farklı güç modunu seçebilirsiniz.
  • Performans: 40 dakikaya kadar yüksek emiş gücü.
  • Hazne boşaltma: Boşaltma mekanizması ile tek hareketle tozu ve kiri boşaltın.
  • Başlıklar: Motorbar temizleme başlığı, ev ve araba temizliği için fırçalı küçük başlık ve dar alanlar için aralık temizleme başlığı  ile birlikte geliyor.
  • Şarj süresi: 5 saatte bataryası tam olarak dolmakta.
  • Ağırlık ve hazne kapasitesi: 2,5 kilogram ağırlığında olan bu süpürge 0,54 litre hacme sahip.

Dyson V8 Extra Kullanıcı Yorumları 💭

✍️ Mükemmel bir ürün. Çok yüksek modele çok para verip almaya ihtiyacınız yok. 5 tane aparatı var 4 tanesi süpürge ucuna takılıyor ve çok kullanışlı.

✍️ 2+1 Ev 100 m2 için fazlasıyla yeterli emiş gücü de çok iyi, teşekkürler Dyson.

Şarjlı dikey süpürge alırken nelere dikkat edilmeli 🤔

Kendiniz için en iyi şarjlı dikey süpürgeyi seçerken şunlara dikkat edebilirsiniz ⬇️

  1. Emiş gücü
  2. Aktif kullanım süresi
  3. Kullanıcı yorumları
  4. Evcil hayvanınız varsa kıl ve tüy temizleme özelliği
  5. Kullanım alanları
  6. Süpürme modları
  7. Ağırlığı ve hazne hacmi

Dikey süpürge avantajları ✅

kablosuz şarjlı süpürge avantajları Tam Boyutta Gör

  • Kablolu seçeneklere kıyasla son derece hafiftir.
  • Kablosuz tasarımları onu her yere taşıyabilmenizi sağlar. El süpürgesi modu sayesinde arabanızı temizlerken de şarjlı süpürgelerden yararlanabilirsiniz.
  • Şarjlı dikey süpürgeler, geleneksel elektrikli süpürgelere kıyasla daha verimli ve tasarrufludur.
  • Kaliteli dikey süpürgeler, filtreleme sistemleri aracılığıyla toz, polen ve diğer alerjenleri havadan yakalayabilir. Bu, evinizin daha temiz ve daha sağlıklı bir ortam olmasını sağlar. Bazı modellerin HEPA filtreleri vardır ve bu filtreler, havada bulunan mikroskobik partikülleri yakalayarak astım ve alerjisi olan kişiler için özellikle faydalı olabilir.
  • Dikey süpürge modelleri, farklı yüzeyleri temizlemek için farklı temizlik başlıkları veya ek aksesuarlarla birlikte gelir. Bu sayede farklı zemin tiplerini (taş, ahşap, halı vb.) veya mobilyaları temizlerken uygun başlığı seçebilirsiniz. Ayrıca, bazı modellerin el süpürgesi fonksiyonu da bulunur, böylece mobilyaları veya dar alanları temizlemek için ayrı bir cihaz satın almanıza gerek kalmaz.

En İyi Dikey Şarjlı Süpürgeler Oylama 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 3169

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim