Uygulama ile Aç

Epic Games 17 oyunun fişini çekiyor: Unreal Tournament 2003 de var! İşte liste

Abone Ol

Epic Games bugünden itibaren fişini çektiği oyunların çevrim içi servislerini ve sunucularını kapatacağını duyurdu. Bazı yapımlar çevrim dışı veya yerel çoklu oyuncu modlarıyla oynanabilecek.

Epic Store Games artık bazı oyunların çevrim içi bir biçimde oynanamayacağını ve bu oyunların herhangi bir sunucu desteğine sahip olamayacağını resmen duyurdu. İlgili listede yer alan oyunların hepsi bir anda devre dışı bırakılmayacak. Bu süreç 24 Ocak 2023 tariihne kadar sürecek. 

Ayrıca bkz.

Marvel Spider Man 2 (PS5 özel) ne zaman çıkacak?

Oyunların akıbeti ne olacak?

Bu düzenlemeden etkilenen oyunlar Epic Games Store'un destek verdiği dijital platformlar aracılığıya satılamıyor. Ayrıca bu yapımların oyun içi indirilebilir içerikler (DLC) satması da durduruldu. Kısacası bu oyunlar için DLC satılamayacak.

Hatoful Boyfriend ve Hatoful Boyfriend: Holiday Star ikilisinin Mac ve Linux versiyonları kaldırıldı. Bu kaldırma işleminden bir mobil oyun olan DropMix de etkilendi. Bu oyunlara daha önce bir şekilde sahip olan kişiler bu kaldırma işleminden etkilenmeyecek.

Epic Games Store tarafından devre dışı bırakılan oyunlar

Unreal Tournament (Alpha), Rock Band Blitz, Rock Band Companion ve SingSpace 24 Ocak 2023 tarihinde oyunculara elveda diyecek.

Not: Dance Central VR’ın çok oyunculu (multiplayer) oyun modu kullanıma açık olacak.

Not: Rock Band 4'ün çok oyunculu oyun modu kullanıma açık olacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör