Uygulama ile Aç

Google Chrome arayüzüne sürükle ve bırak özelliği geliyor

Abone Ol

Google'ın popüler tarayıcısı Google Chrome'un arayüzüne sürükle ve bırak özelliği ekleniyor. Bu güncelleme ile artık Google Chrome'da indirmeler daha kolay hale gelecek.

Google bir süredir Chrome'un indirme arayüzüne yenilikler getirmek için çalışıyor. Görünüşe göre ilk haber dosyaların sürüklenmesi ile alakalı. Google Chrome'da indirmeler artık sürükle ve bırak yöntemi ile taşınabilecek.

Ayrıca bkz.

OnePlus 10T 150W hızlı şarj desteği ile geliyor

Google Chrome'dan indirilenleri sürükleyerek istediğiniz yere taşıyabileceksiniz

Google Chrome'un indirme menüsüne yıllar sonra beklenilen özellik ekleniyor. Sürükle ve bırak özelliğini aktif hale getiren Google Chrome, artık indirmeleri istediğiniz yere kolayca taşımanıza olanak verecek. Yeni güncelleme ile indirme menüsünü açtığınızda istediğiniz dosyayı tutup sürükleyebiliyorsunuz.

Bu sayede dosyaları istediğiniz yere kolayca taşımanıza olanak sağlayan Google Chrome, aynı zamanda bu görselleri Photoshop gibi uygulamalara taşımanıza da izin veriyor. Henüz tüm Chrome sürümlerinde paylaşılmayan bu özellik yakında tüm sürümlerde aktif olacak. Tabi bu da Chrome'u daha kullanılabilir ve tercih edilebilir bir tarayıcı yapacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör