Uygulama ile Aç

Hotbit borsası battı

Abone Ol

Kripto para dünyasındaki likidite krizine daha fazla dayanamayan Hotbit borsası kepenkleri kapattı. Bu haftadan itibaren borsanın tüm faaliyetleri durdurulmuş durumda.

Kimileri tarafından kullanışsız bulunan ancak zaman zaman önemli ön satış projeleri ile ilgiyi üzerine çeken Hotbit borsası yolun sonuna geldi. Düzenleyici baskıları ve mali sıkıntılar borsanın kapanmasına neden oldu.

Hotbit neden kapandı?

Aslında kripto para borsalarının sallanmaya başlaması Luna skandalı ve sonrasında kripto para dünyasını kasıp kavuran likidite sıkıntılarına denk geliyor. FTX ve Bittrex gibi pek çok borsa battı veya batırıldı.

Ayrıca bkz.

Hotbit borsasına şok

Bu halkaya son olarak Hotbit borsası eklendi. Bir dönem günlük 350 milyon dolarlık hacme kadar ulaşan Hotbit borsası, bazı konular nedeniyle soruşturmalar, siber saldırılar gibi nedenlerle krize sürüklendi.

5 yıldan fazla bir süredir faaliyette olan Hotbit borsası bu hafta itibariyle faaliyetlerine son verdi. Borsada varlığı olan kullanıcıların 21 Haziran sabah saat 7’ye kadar başka mecralara çekmeleri isteniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör