Uygulama ile Aç

Huawei yepyeni bir akıllı saat serisi hazırlıyor: İşte bildiklerimiz

Abone Ol

Huawei Watch GT3 ve Watch 3 modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Huawei, şimdi de yepyeni bir akıllı saat modeli üzerinde çalışıyor olabilir. İşte detaylar

Akıllı saatler söz konusu olduğunda pazarın başarılı isimlerinden Huawei, ürün çeşitliliğini arttıracak gibi gözüküyor. Bugün Huawei Health uygulamasında şirketin yeni bir akıllı saat serisi üzerinde çalıştığını gösteren bazı ipuçları ortaya çıktı.

Huawei, yeni bir akıllı saat serisi üzerinde çalışıyor

Bildirilenlere göre Huawei akıllı saatlere eşlik eden Huawei Health uygulamasında AOD-H1 model numarasına sahip yeni bir akıllı saat keşfedildi. Bu model, yaklaşan bir Huawei GT4 veya Watch 4 serisi olabilir. Ancak Huawei'nin mevcut akıllı saatlerinde B.19 model numarasına yer verdiğini düşünürsek, sızdırılan model numarası oldukça farklı. Bu nedenle tamamen yeni bir akıllı saat modeli ile karşılaşabiliriz.

Ayrıca bkz.

Çin'den, ABD'nin Huawei ambargosuna sert açıklama!

Yeni akıllı saat serisinin teknik detayları şu an için bilinmiyor. Öte yandan model numarasında kullanılan ''AOD'' eki, AMOLED ekran ve Always on Display (her zaman açık ekran) desteğine işaret ediyor olabilir. Ancak tüm bunlar için biraz daha beklememiz gerekecek. Zira model numarası dışında, yaklaşan saat hakkında bilinenler sınırlı diyebiliriz.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör