Uygulama ile Aç

Microsoft, Windows ve diğer ürünlerindeki 68 güvenlik açığını kapattı

Microsoft geleneksel Salı yamaları kapsamında Windows ve diğer yazılım ürünlerindeki güvenlik açıklarını kapattı. Şirket 6'sı gerçek saldırılarda aktif olarak kullanılan toplam 68 açığı yamaladı.

Kasım ayının ikinici Salı gününü geride bıraktık. Microsoft her zaman olduğu gibi geleneksel Salı yamaları kapsamında yeni bir güncelleme paketi yayınladı. Geliştiriciler bu kez Windows işletim sistemi ve diğer Microsoft ürünlerindeki 68 güvenlik açığını düzeltti.

Ayrıca bkz.

Windows 11'in önizleme sürümü yayınlandı: İşte yeni özelliker

Yamalanan açıklardan 6'sının bilgisayar korsanları tarafından siber saldırılarda aktif olarak kullanıldığını belirtelim. 11 tanesi ise uzaktan kod yürütme, kimlik hırsızlığı veya ayrıcalık yükseltmeye olanak sağladıkları için en yüksek önem derecesi olan "Kritik" olarak sınıflandırıldı.

Sıfır gün açıklarının detayları

Gerçek siber saldırılarda hali hazırda kullanılmakta olan sıfır gün güvenlik açıklarına yakından bakalım:

Microsoft yazılımlarında düzeltilen tüm güvenlik açıklarıyla ilgili detaylı bilgilere şirketin resmi web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Güvenlik güncellemeleri sizi her türlü siber saldırıya karşı koruyacağı için sisteminize ulaşan yamaları hızlı bir şekilde kurmayı ihmal etmeyin.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör