Uygulama ile Aç

Sıra dışı telefon Nothing Phone 1, Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı

Abone Ol

OnePlus’ın kurucularından olan Carl Pei‘nin şirketi Nothing, kendilerinin ilk telefonu Nothing Phone 1 ile büyük ilgi görmüştü. Nothing Phone 1, şimdi ise sürpriz bir şekilde Türkiye’de satışa çıktı.

OnePlus’ın kurucularından olan Carl Pei‘nin şirketi Nothing, geçtiğimiz yıl çokça ses getiren Nothing Phone 1, telefonunu piyasaya sürmüştü. Aradan neredeyse bir yıl geçmişken bu telefon sürpriz bir şekilde Türkiye pazarında satışa çıkıyor.

Nothing Phone 1 Türkiye fiyatı ne kadar?

Nothing Phone 1 Türkiye fiyatı, 14.999 TL olarak açıklandı. Telefon, Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden satılacak. Fiyat, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olan versiyonu için geçerli olacak. Telefona ek olarak firmanın Nothing Ear (Stick) kablosuz kulaklık modeli de yine Türkiye’de satışa sunuldu. Bu ürünün fiyatı ise 2.999 TL.

Ayrıca bkz.

Android kullanıcıları dikkat: Bu uygulamaları silin!

Nothing Phone 1 siyah ve beyaz renk seçenekleriyle 7 Haziran'da satışa çıkacak. İlk haftasında Vodafone mağazalarına özel olarak kullanıcılar ile buluşacak olan telefon, ardından Evofone.com ve tüm online yetkili mağazalar üzerinden satışa sunulacak.

Nothing Phone 1 özellikleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
88 Yorumun Tamamını Gör