Uygulama ile Aç

Oppenheimer için ilk fragman yayımlandı: İşte Christopher Nolan'ın yeni filmi

Abone Ol

Christopher Nolan yine sahada! Oppenheimer isimli film için kollarını sıvayan ünlü yönetmen sinemaseverlerin karşısına yeniden çıkacak. Oppenheimer hem fragmanı hem de oyuncuları ile sahnede.

Yönetmen Christopher Nolan ve onun eseri Oppenheimer için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosundaki yıldızlar topluluğu milyonlarca sinemaseverin hop oturup hop kalkmasını sağlıyor.

Ayrıca bkz.

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk video geldi

 

Oppenheimer ilk fragmanı ile milyonlara hitap etti

Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. ve Florence Pugh gibi performansı ve oyunculuğu son derece iyi olan oyuncuları bir araya getirmeyi başaran Christopher Nolan'ın bu filminde Cillian Murphy'nin Julius Robert Oppenheimer isimli bir karakteri canlandırdığını göreceğiz.

Bu karakter dünyadaki ilk nükleer bombasının babası olarak anılıyor. Bu nükleer bomba aslında bir arada kalmışlığın meyvesi: Dünya kurtarılmalı mı yoksa yok mu edilmeli?

Bu arada kalmışlığın sebebi insanların yaşadığı gezegeni kurtarmak için onu yok etme riskinin alınmak zorunda olması. Bu filmdeki atom bombası sahnesinde bir bilgisayar teknolojisi kullanılmadı.

Oppenheimer ana oyuncu kadrosu

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
17 Yorumun Tamamını Gör