Uygulama ile Aç

Samsung, Galaxy Tab S9'un piyasaya sürülmesini erteleyebilir

Abone Ol

Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Samsung'un bu yıl beklediği kârı elde edememesi, şirketin bir sonraki tablet serisi Galaxy Tab S9'un gecikmesine sebep olabilir.

Yakın zamanda yapılan Pixel 7 ve Pixel Watch tanıtımı, dikkatlerin bir kısmını Samsung'un beğenisinden uzaklaştırdı. Ancak şirket, Android akıllı telefon segmentine hakim olmaya devam etmekte olsa da tabletleri aynı başarıyı pek göremedi. Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapor, şirketin bu yılın sonlarında başlaması beklenen Galaxy Tab S9 tablet serisinin geliştirme döngüsünü gecikebileceğini iddia etti.

Başlangıçta Samsung'un yaklaşan tablet serisi Galaxy Tab S9'un üç varyantının şirketin öncekine benzer bir şekilde Aralık ayında geliştirmeye başlaması bekleniyordu. Ancak talepteki düşüş, Samsung'un Galaxy Tab S9 serisini ertelemesine sebep olması oldukça muhtemel.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy A54'ün kamera özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Tab S9 serisi, 2023'ün Ağustos ayında piyasaya sürülebilir

Küresel ekonomideki belirsiz görünüm, Samsung'un bir sonraki tabletlerinin geliştirilmesindeki gecikmeden sorumlu olabilir. Ortaya çıkan rapor pandemi kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından elektronik ürünlere yönelik talep eksikliğinin şirketin kararı için başka bir faktör olabileceğini bildirdi.

Tabletin çıkış tarihi henüz belli olmasada bu yeni rapora göre, Galaxy Tab S9, 2023'ün ikinci yarısında, Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4'ün halefleriyle birlikte Ağustos ayında tanıtılabilir.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör