Uygulama ile Aç

Samsung One UI 5.1 özellikleri sızdırıldı: İşte One UI 5.1 yenilikler listesi

Abone Ol

Samsung S23 tanıtılmadan, One UI 5.1 özellikleri ortaya çıktı. Samsung One UI 5.1 yenilikleri ilk kez Galaxy S23 serisi kullanıcıları deneyimleyebilecek.

Galaxy S23’ün resmî duyurusundan birkaç  gün önce, One UI 5.1 özellikleri detaylı olarak sızdırıldı. WinFuture tarafından sızdırılan One UI 5.1 yenilikler listesine göre, Android 13 tabanlı One UI 5.1 güncellemesi, birçok iyileştirme ve yenilik içeren kapsamlı bir güncelleme.

Ayrıca bkz.

Galaxy S23 serisi Gorilla Glass Victus 2 ile güçlendirilecek

One UI 5.1 özellikleri

Samsung One UI 5.1, stock uygulamalarda iyileştirme, Galeri uygulamasında aile paylaşımı albümleri, RAW kamera uygulamasına daha kolay erişim, daha iyi AR Emojiler ve AR Zone, yeni pil araç takımı, Samsung Notlar üzerinde birlikte çalışma, çoklu cihaz kontrolünde iyileştirmeler, Samsung DeX’te küçük iyileştirmeler ile geliyor. One UI 5.1 yenilikler tam liste şu şekilde:

Kamera

Galeri

AR Zone ve AR Emoji

Araç Takımları

Modlar ve Senaryolar

Bağlantı

Samsung DeX

Ayarlar

Samsung İnternet

Geliştirilmiş arama: Artık yer imlerinde bir klasör adına veya sekmelerde grup adına göre arama yapabilirsiniz. Gelişmiş arama, bir şey yanlış yazılmış olsa bile aradığınızı bulmanızı sağlar.

Kurulum sihirbazı

Hava durumu

Aramalar

One UI 5.1 çıkış tarihi belli değil

Galaxy S23 akıllı telefonların çıkışından birkaç hafta sonra Samsung’un One UI 5.1'i Android 13 tabanlı One UI 5.0 yazılımı çalıştıran çoğu akıllı telefona vermesi bekleniyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş