Uygulama ile Aç

Samsung Eğlence modu 2.5 milyardan fazla kullanıldı

Abone Ol

Samsung Galaxy A serisi akıllı telefonlarda ilk kez sunulan ve Snapchat ortaklığında geliştirilen Eğlence modu bugüne kadar 2.5 milyardan fazla kez kullanıldı.

Geçen yıl Snapchat ile bir ortaklık yapan Samsung, Galaxy A serisi telefonları için bir Fun Mode ya da Eğlence modu geliştirmişti. Bu mod kamera uygulamasında yer alıyor ve zengin gerçeklik ile portrelerinize çeşitli efektler ekleminizi sağlıyor.

Samsung’dan önemli başarı

Samsung yaptığı açıklamada Eğlence modunun 15 Mart 2021-22 Ağustos 2022 tarihleri arasında 2.5 milyar kez kullanıldığını belirtti. Eğlence modu tüm Galaxy A serisi telefonlarda ve belirli Galaxy F ile Galaxy M cihazlarında kullanım sunulmuş durumda. Bu da aslında orta seviye Galaxy telefonların ne kadar çok kullanıcı kitlesine sahip olduğunu da gösteriyor.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiy

Snapchat ayrıca yerelleştirilmiş tecrübeler de geliştirmişti. Hindistan, Brezilya, Almanya, Endonezya, Meksika ve Filipinler için özel lensler kullanılabiliyor. Snapchat yine Galaxy S22 amiral gemisinde bilişsel fotoğrafçılığın daha iyi hale gelmesi için de kolları sıvamıştı. Samsung Eğlence modunun yıl bitmeden daha fazla modele sunulacağı ifade ediliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör