Uygulama ile Aç

Sony Xperia 1 VI’in tasarımı ortaya çıktı

Xperia markası ile akıllı telefon pazarına tutunmaya devam eden Sony, yeni amiral gemisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Birçok yeniliğe sahip olması beklenen Xperia 1 VI, ilk kez görüntülendi.

Xperia markası ile mobil teknoloji pazarında varlığına devam eden Sony, Xperia 1 serisinin yeni ürünü üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bir süredir sızıntılara konu olan bu cihazın tasarımı ortaya çıktı.

Ayrıca bkz.

Leica Leitz Phone 3 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Xperia 1 VI görüntülendi

Güvenilir sızıntıları ile bilinen OnLeaks, Android Headlines üzerinde Xperia 1 VI’nın tasarımını paylaştı. Görüntüler, cihazın önceki nesillerden biraz daha kısa ve kalın olacağını gösteriyor. Bunun dışında cihaz, üçlü kamera sistemi ve köşeli tasarımı ile Xperia 1 V’e büyük oranda benziyor. Ayrıca cihazın kamera sistemine ZEISS damgası tekrar eklenmiş.

Sızıntılara göre Xperia’nın yeni gözdesi, 6.5 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Cihazın boyutu ise 161.9 x 74.5 x 8.4mm olarak verilmiş. İddialara göre Xperia 1 VI ile Sony, Xperia cihazlarında kullandığı 21:9 en boy oranını terk edecek. Xperia 1 VI’nın daha standart olan 19.5:9 oranına sahip olması bekleniyor. Teknik detayları henüz belli olmayan cihazın önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor.
 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
35 Yorumun Tamamını Gör