Uygulama ile Aç

Tecno Phantom X2, Türkiye'de satışa çıktı! Tecno Phantom X2 ne kadar?

Abone Ol

TECNO'nun amiral gemisi sınıfındaki akıllı telefonlarından TECNO PHANTOM X2, 20 bin TL fiyatıyla Türkiye'de satışa çıktı. TECNO PHANTOM X2 fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Çinli akıllı telefon üreticisi TECNO’nun amiral gemisi sınıfındaki akıllı telefonu Tecno Phantom X2 Türkiye’de satışa sunuldu. TECNO PHANTOM X2 fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Tecno Phantom X2 fiyatı 💰

Tecno Phantom X2, 19.999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla Vatan Bilgisayar, Media Markt ve Teknosa’da satışa sunuldu.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 Türkiye fiyatı açıklandı

TECNO PHANTOM X2 gücünü MediaTek’in Dimensity 9000 5G işlemcisinden alıyor. 5160 mAh bataryaya sahip olan telefon, 45W hızlı şarj ile 1 saat içinde tam şarj olabiliyor. 8GB + 5GB artırılabilir bellek ve 64 MP ana kameraya ek olarak, geceleri portre fotoğrafçılığını mümkün kılan bir RGBW sensörü ve 5P+1G lensle donattı.

64 MP bir kamerada ilk kez TECNO tarafından kullanılan RGBW sensör, sensörün ışık alımını %60 oranında artıran şeffaf (veya "beyaz") bir yapıya sahip ve 5P+1G lens de %30 daha fazla ışık alımı sağlayarak PHANTOM X2'nin zayıf aydınlatma koşullarında bile çarpıcı sonuçlar yakalamasını sağlıyor. Böylece, 64MP gece kamerası ile gece çekimleri ve düşük ışıklı ortamlarda hem videoların hem de çekilen fotoğrafın parlaklığı ciddi oranda iyileşiyor. PHANTOM X2’nin “Süper Gece” modu gece çekimlerinde çok daha aydınlık fotoğraflar çekilmesine imkan tanıyor. Ekran olarak 6,8 inç boyutunda 120Hz AMOLED ekran kullanılıyor.

Tecno Phantom X2 Teknik Özellikleri 📱



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
16 Yorumun Tamamını Gör