Uygulama ile Aç

Tekken 8 sistem gereksinimleri açıklandı: 100GB boş alan!

Abone Ol

Bandai Namco Studios, Tekken 8 sistem gereksinimlerini açıkladı. Oyuncuların Tekken 8'i PC'de oynamak için sabit disklerinde biraz yer açmaları gerekecek.

Tekken 8’in resmî sitesine göre Bandai Namco Studios’un yeni dövüş oyunu PC’de 100GB yer kaplayacak. Tekken 8 PC sürümünü bekleyenlerin sabit diskte en az 100GB alan açması gerekecek. Peki, Tekken 8 sistem gereksinimleri neler olacak?

Tekken 8 sistem gereksinimleri (PC)

Tekken 8 oynayabilmek için bilgisayarınızın belli donanımlara sahip olması gerekiyor. İşte resmî olarak açıklanan PC için Tekken 8 sistem gereksinimleri:

Minimum sistem gereksinimleri (HD)

Önerilen sistem gereksinimleri (HD)

Minimum sistem gereksinimleri (4K)

Önerilen sistem gereksinimleri (4K)

Tekken 8 kaç GB RAM ve yer ister?

Bilgisayarınıza Tekken 8'i yüklemeniz için en az 100 GB boş depolama alanı olmalıdır. Tekken 8'in ihtiyaç duyduğu minimum RAM miktarı 8 GB iken, oyunu daha akıcı ve yüksek çözünürlük ayarları ile oynamak için 16 GB RAM önerilmektedir.

Ayrıca bkz.

Mortal Kombat 1 PC sistem gereksinimleri

Bandai’nin resmî sitesi ve Steam’de yer alan sistem gereksinimleri bilgisine göre oyun yüksek donanım gerektirmeyecek. Oyun ilk çalıştırıldığında 60FPS üzeri verecek ancak arka planda çalışan uygulamaların kare hızını düşüreceği yönünde açıklama yapıldı.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör