Anlık Bildirim

God of War yaratıcısı, PlayStation'ın Xbox Game Pass'e karşı bir cevabın üzerinde çalıştığını söyledi

Şu anda Xbox'ın PlayStation'a karşı şüphesiz en güçlü silahlarından biri Xbox Game Pass. Söylenene göre Sony'nin bu sisteme bir cevabı var.

God of War yaratıcısı, PlayStation'ın Xbox Game Pass'e karşı bir cevabın üzerinde çalıştığını söyledi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi oyun dünyasında uzun zamandır Xbox ve PlayStation birbirine rakip durumda. Her iki tarafın da birbirine karşı kozları bulunuyor ancak Xbox Game Pass kütüphanesinin büyümesi ve Xbox'ın son dönemdeki hamleleri sebebiyle Xbox kozları artmış durumda. Ancak PlayStation'dan da bir hamle geliyor.

Xbox Game Pass sistemi aylık belirli bir ücrete abone olduğunuz ve karşılığında bir kütüphanenin erişiminize açıldığı bir sistem. İçerisinde de gerçekten son derece kaliteli ve popüler oyunlar bulunuyor. God of War yaratıcısı ve Twisted Metal'in ortak yaratıcısı David Jaffe'nin içeriden aldığı bilgilere göre PlayStation şu anda Game Pass'e vereceği cevap üzerinde çalışıyor. Ne yazık ki ne olduğuna veya ne olabileceğine dair bir detay verilmedi.

Geçtiğimiz aylarda PlayStation patronu Jim Ryan da bu konuda bir şeyler üzerinde çalıştıklarını ancak henüz açıklamayacaklarını söylemişti. Jim Ryan da ne yazık ki hiçbir ipucu vermemişti.

Bu konuda PlayStation tarafından güzel bir hamle gelmesi kesinlikle oyuncuların yararına olacaktır. Şu anda şüphesiz Xbox Game Pass sitemi oyuncular için en yararlı sistemlerden birisi konumunda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24511 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, xbox ve
4 etiket daha PlayStation ps5 ps Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim