Uygulama ile Aç

Twitter'dan Android, iOS ve internet tarayıcıları için yeni ikonlar geldi

Abone Ol

Popüler sosyal medya platformu en son geçen sene buna benzer bir değişiklik stratejisini hayata geçirmişti. Twitter kullanıcıları artık daha net ve daha şık ikonlar kullanacak.

16 yıldır hizmet veren bu platformun yaptığı bir duyuruda simgelerin artık daha kalın çizgilere sahip olduğu açıklandı. Twitter birbiriyle uyumlu olan ikonlardan bir küme oluşturmak ve bu kümeyi oluştururken şık bir bütünlük yaratmak istiyor. 

Ayrıca bkz.

Elon Musk, Twitter'ı bir hafta içinde satın almayı planlıyor

 

Twitter simgeleri yenilendi! İşte yeni simgeler

Bu görseldeki ikonlara bir göz atıldığında "Before" yazısının sağ tarafında bulunan simgelerin eski, "After" yazısının sağ tarafında bulunan simgelerin yeni olduğu anlaşılıyor.

Bazı kişiler bu güncellemenin anlamlı olduğunu düşünmüyor. Zira birçok kullanıcı yayımladığı iletilerin içeriğini değiştirmek için bir düzenleme butonu istiyor. Twitter yıllar sonra bu isteğe kulak verdi ancak bu özelliği şimdilik sadece Twitter Blue hizmetini satın alanlar kullanabiliyor. 

Twitter'ın tasarım ekibi yeni simgeler üretirken bu simgelerin herkese hitap edebilen, birçok yerde kullanılabilen, özgün olduğunu belli edebilen, sadeliği ile ön plana çıkabilen ve insanların duygularını yansıtabilen şık araçlar olmasını amaçlıyor.

Twitter'ın basın sözcüsü Shaokyi AMDO bu yeni güncellemenin ne zaman yayımlanacağını söylemedi. Buradan hareketle iOS, Android ve masaüstü / dizüstü bilgisayar kullanıcılarının yeni simgelere ne zaman kavuşacağı henüz belli değil.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş