Anlık Bildirim

Twitter'dan Android, iOS ve internet tarayıcıları için yeni ikonlar geldi

Popüler sosyal medya platformu en son geçen sene buna benzer bir değişiklik stratejisini hayata geçirmişti. Twitter kullanıcıları artık daha net ve daha şık ikonlar kullanacak.
Twitter ikonları
16 yıldır hizmet veren bu platformun yaptığı bir duyuruda simgelerin artık daha kalın çizgilere sahip olduğu açıklandı. Twitter birbiriyle uyumlu olan ikonlardan bir küme oluşturmak ve bu kümeyi oluştururken şık bir bütünlük yaratmak istiyor. 

 

Twitter simgeleri yenilendi! İşte yeni simgeler

Twitter ikonları
Bu görseldeki ikonlara bir göz atıldığında "Before" yazısının sağ tarafında bulunan simgelerin eski, "After" yazısının sağ tarafında bulunan simgelerin yeni olduğu anlaşılıyor.

Bazı kişiler bu güncellemenin anlamlı olduğunu düşünmüyor. Zira birçok kullanıcı yayımladığı iletilerin içeriğini değiştirmek için bir düzenleme butonu istiyor. Twitter yıllar sonra bu isteğe kulak verdi ancak bu özelliği şimdilik sadece Twitter Blue hizmetini satın alanlar kullanabiliyor. 

Twitter'ın tasarım ekibi yeni simgeler üretirken bu simgelerin herkese hitap edebilen, birçok yerde kullanılabilen, özgün olduğunu belli edebilen, sadeliği ile ön plana çıkabilen ve insanların duygularını yansıtabilen şık araçlar olmasını amaçlıyor.

Twitter Blue Tam Boyutta Gör
Twitter'ın basın sözcüsü Shaokyi AMDO bu yeni güncellemenin ne zaman yayımlanacağını söylemedi. Buradan hareketle iOS, Android ve masaüstü / dizüstü bilgisayar kullanıcılarının yeni simgelere ne zaman kavuşacağı henüz belli değil.
Kaynakça https://www.xda-developers.com/twitter-debuts-new-icons-for-web-ios-and-android/ https://twitter.com/TwitterDesign/status/1583565112102641664 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim