Uygulama ile Aç

Instagram Hikayelerdeki hızlı tepki özelliği WhatsApp'a geliyor

Mesajlar için Tepkiler özelliği üzerinde çalışan WhatsApp şimdilerde Hızlı Tepkiler özelliğini üzerinde çalışıyor. Böylece bir durum güncellemesini görüntülerken emojilerle tepki verebileceksiniz.

Popüler sosyal mesajlaşma uygulaması WhatsApp, gelecekteki bir güncellemede kullanıcılar için yeni Tepkiler özelliğini hazırlarken aynı zamanda kullanıcıların Durum sekmesindeki paylaştığı gönderilere hızlı tepkiler ekleyerek Instagram Hikayelerine benzeyen bir özellik üzerinde çalışıyor.

Ayrıca bkz.

Facebook, kullanıcı verilerinin nereye gittiğini bilmiyor

WhatsApp, Durum sekmesindeki gönderilere hızlı tepki özelliği getiriyor

Instagram'da bir Hikayeye tepki verirken kullandığımız özellik sonunda WhatsApp'a da geliyor. Hızlı Tepkiler özelliği sayesinde artık WhatsApp'ta bir durum güncellemesini görüntülerken hızlı bir şekilde emoji gönderebileceksiniz. Ancak WhatsApp şimdilik Kalp Gözlü Gülen Yüz, Sevinçten Gözyaşlı Yüz, Şaşkın Yüz, Ağlayan Yüz, Katlanmış Eller, Alkışlayan Eller, Konfeti Patlaması ve Yüz Puan olmak üzere sekiz farklı emoji ile tepki vermenize olanak sağlayacak. Özellik şimdilik geliştirilme aşamasında olsada yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncellemeyle tüm kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör