Anlık Bildirim

Instagram Hikayelerdeki hızlı tepki özelliği WhatsApp'a geliyor

Mesajlar için Tepkiler özelliği üzerinde çalışan WhatsApp şimdilerde Hızlı Tepkiler özelliğini üzerinde çalışıyor. Böylece bir durum güncellemesini görüntülerken emojilerle tepki verebileceksiniz.

WhatsApp Durumlar'daki gönderilere hızlı tepki özelliği getiriyor Tam Boyutta Gör

Popüler sosyal mesajlaşma uygulaması WhatsApp, gelecekteki bir güncellemede kullanıcılar için yeni Tepkiler özelliğini hazırlarken aynı zamanda kullanıcıların Durum sekmesindeki paylaştığı gönderilere hızlı tepkiler ekleyerek Instagram Hikayelerine benzeyen bir özellik üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, Durum sekmesindeki gönderilere hızlı tepki özelliği getiriyor

WhatsApp Durumlar'daki gönderilere hızlı tepki özelliği getiriyor Tam Boyutta Gör

Instagram'da bir Hikayeye tepki verirken kullandığımız özellik sonunda WhatsApp'a da geliyor. Hızlı Tepkiler özelliği sayesinde artık WhatsApp'ta bir durum güncellemesini görüntülerken hızlı bir şekilde emoji gönderebileceksiniz. Ancak WhatsApp şimdilik Kalp Gözlü Gülen Yüz, Sevinçten Gözyaşlı Yüz, Şaşkın Yüz, Ağlayan Yüz, Katlanmış Eller, Alkışlayan Eller, Konfeti Patlaması ve Yüz Puan olmak üzere sekiz farklı emoji ile tepki vermenize olanak sağlayacak. Özellik şimdilik geliştirilme aşamasında olsada yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncellemeyle tüm kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim