Uygulama ile Aç

WhatsApp, 'Son Görülme' durumunu belirli kişilerden gizlemeyi test ediyor

Abone Ol

WhatsApp'ın en son iOS beta sürümünde görülen yeni bir 'Son Görülme' seçeneği, durumu belirli kişiler için gizli hale getirmeye olanak tanıyor.

WhatsApp, yeni özellikleri platforma eklemeye devam ediyor. Son olarak Topluluklar'ı duyuran şirket, yeni bir özelliği test ediyor. Platformun iOS uygulamasının son beta sürümünde kullanıcıların, 'Son Görülme' özelliğini belirli kullanıcılardan gizleyebilme yeteneği görüldü.

Belirli kullanıcılardan gizlenebilecek

WhatsApp'ın iOS uygulamasının 22.9.0.70 beta sürümüyle 'Son Görülme' özelliğini ayarlamak isteyen kullanıcılar 'Herkes', 'Kişilerim' ve 'Hiç kimse' seçeneklerinin haricinde yeni bir seçenek daha görmeye başladı. Eklenen 'Şunlar Dışında Kişilerim' seçeneği rehberdeki yalnızca belirli kişiler için Son Görülme'yi kapatabilmeyi sağlayacak.

Ayrıca bkz.

YouTube Shorts, videolardan klipler alınmasına olanak tanıyacak

Kullanıcılar, Hiç Kimse seçeneğinde olduğu gibi Son Görülme'nin kapatıldığı kişilerin en son ne zaman platformda aktif olduğunu göremeyecek. Android uygulamasının beta sürümünde de yer alan bu özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
12 Yorumun Tamamını Gör