Uygulama ile Aç

Windows 11'de Görev Yöneticisi tamamen yenilendi

Abone Ol

2022 sonbaharında olması beklenen büyük Windows 11 22H2 güncellemesi ile birlikte kullanıma sunulacak olan yeni Görev Yöneticisi, test edilmeye başlandı.

Windows Insider programına kayıtlı kullanıcılar artık Windows 11'de yer alan, tamamen yenilenmiş Görev Yöneticisini deneyebiliyorlar. Tüm kullanıcılara ise 2022'nin sonbaharında sunulacak.

Ayrıca bkz.

Twitter, tweetleri düzenlemek için bir zamanlayıcı geliştiriyor

Modern görünüm

"Performans", "", "İşlemler" ve diğer seçenek sekmeleri pencerenin sol tarafına "taşındı". Bu düzenlemenin, dokunmatik ekranlar ve mobil cihazlar söz konusu olduğunda çok daha uygun olduğuna dikkat çekilmiş. Ayrıca menünün solda olması da norm haline geldi. Menü, Windows 11 ayarlarında, iPadOS ayarlarında ve hatta yeni macOS 13 Ventura'da da solda yer alıyor. İşlev düğmeleri ise artık üstte.

Güncellenen "Görev Yöneticisi", açıldığında mika efektiyle geliyor ve ve masaüstünün renklerine uyum sağlıyor. Ayrı olarak, geliştiriciler verimlilik modunu da vurguluyorlar. Bu mod etkinleştirildiğinde, önceliğe göre sistem kaynaklarının kullanımı sınırlandırılıyor ve böylece de performansın artırılması mümkün oluyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
41 Yorumun Tamamını Gör