Uygulama ile Aç

iMessage, Windows'a geldi

Abone Ol

iPhone kullanıcıları, iMessage'ın Windows'a gelmesini uzun süredir bekliyordu. Microsoft, Windows 11'de bu desteği sundu ancak kısıtlamalar söz konusu.

Microsoft, Windows 11’deki Phone Link uygulamasını güncelledi. iPhone kullanıcıları, artık doğrudan PC üzerinden bildirimlerini görüntüleyebiliyor, arama yapabiliyor/aramaları yanıtlayabiliyor ve mesaj gönderip alabiliyor. Kısıtlamalı da olsa iMessage, Windows’a geldi.

Ayrıca bkz.

WhatsApp ne kadar güvenli?

Windows'ta iMessage nasıl kullanılır?

iPhone kullanıcıları Bluetooth bağlantısı aracılığıyla telefonlarını eşleştirdikten ve gerekli izinleri verdikten sonra Phone Link uygulaması üzerinden mesaj gönderip alabiliyor. Ancak şu an için grup sohbetleri gerçekleştirmek, fotoğraf veya video göndermek mümkün değil. Ayrıca arama geçmişi de görülemiyor. Gönderilen ve alınan tüm mesajlar gri baloncuk olarak gösterildiğinden iMessage ile SMS birbirine karışabiliyor.

Microsoft, Phone Link uygulamasına eklenen iPhone desteğinin bu hafta içinde geliştirici, beta veya ön izleme kanallarına kayıtlı Windows Insider üyelerinin bir kısmına sunulacağını açıkladı.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör