Uygulama ile Aç

Xiaomi 12 Lite satışa çıktı: İşte Türkiye fiyatı

Abone Ol

Xiaomi 12 Lite orta seviye akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getiriyor. Xiaomi 12 Lite tanıtımının ardından Türkiye'de satışa çıktı ve fiyatı belli oldu.

Xiaomi 12'nin uygun fiyatlı versiyonu olarak karşımıza çıkan Xiaomi 12 Lite, geçtiğimiz Temmuz ayından firma tarafından tanıtılarak ön siparişe açılmıştı. Tasarımsal açıdan serinin diğer üyelerine benzeyen cihaz, orta segmenti hedefleyen özelliklerle şekillendirilmiş durumda. Ülkemizdeki kullanıcıların da merak ettiği Xiaomi 12 Lite şimdi Türkiye'de satışa çıktı ve fiyatı belli oldu.

Xiaomi 12 Lite Türkiye fiyatı

Her ne kadar Xiaomi 12 Lite uygun fiyatlı olarak nitelendirilse de ne yazık ki çıkış fiyatıyla bekleyenlerini çok sevindiremeyecek gibi. Zira çevrimiçi platformlarda satışa sunulan telefon için biçilen fiyat 16.499 TL. Bu fiyat 256 GB depolama ve 8 GB RAM versiyonu için geçerli durumda. 

Ayrıca bkz.

Xiaomi 12 Lite tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi 12 Lite özellikleri

Xiaomi 12 Lite, Snapdragon'un orta seviye yongası olan Snapdragon 778G 5G'den gücünü alıyor. 67W hızlı şarjı destekleyen telefon, Bluetooth 5.2WiFi 6 ve çift hat özelliklerini destekliyor. Sahip olduğu 6.55 inçlik 1080×2400 çözünürlüklü AMOLED ekranında 120 Hz yenileme hızı sunan Xiaomi 12 Lite'nin diğer özellikleri ise şu şekilde:



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
40 Yorumun Tamamını Gör