Uygulama ile Aç

Xiaomi Poco X5 Pro tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

Abone Ol

Xiaomi'nin uzun süredir beklenen telefonu Poco X5 Pro tanıtıldı. Snapdragon 778G SoC'den güç alan cihaz, Astral Siyah, Ufuk Mavisi ve Sarı olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Poco X5 Pro, bugün tanıtıldı. Şirketin yeni orta segment cihazı Poco X5 Pro, Adreno 642L GPU ile eşleştirilmiş bir sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 778G SoC tarafından desteklenmekte.

Ayrıca bkz.

Realme GT Neo 5, şirketin ilk kızılötesi sensörüne sahip olacak

İşte Poco X5 Pro özellikleri:

1 TB'a kadar mikro SD kart desteğine sahip Poco X5 Pro'nun ekranı, HDR10+ desteğine ve Gorilla Glass 5 korumasına sahip. Cihazın arka tarafında ise 108 megapiksel ISOCELL HM2 ana sensör tarafından yönetilen 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kameranın bulunduğu üçlü bir arka kamera kurulumu bulunmakta.

Dolby Atmos ses desteğine sahip Poco X5 Pro, 6 GB RAM + 128 GB ve 8 GB RAM + 256 GB olmak üzere 2 farklı depolama yapılandırmasına sahip. 299 Euro'dan başlayan fiyatlara sahip cihaz için Xiaomi, 2 yıllık Android işletim sistemi güncellemesi ve 3 yıllık güvenlik yaması sözü de verdi.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör