Anlık Bildirim

Antec'den iddialı bir güç kaynağı: TruePower Quattro 850W

Kaliteli kasa ve güç kaynakları ile öne çıkan firmalardan biri olan Antec, yüksek performanslı PC'lere yönelik olarak hazırladığı yeni güç kaynağı TruePower Quattro 850W'yi duyurdu. Teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımı ile de kendinden bahsettiren firmanın yeni güç kaynağı ATX+12V 2.2 ve EPS 12V Ver2.91 gibi güncel standartları destekliyor.
850 watt'lık güç kaynağı 4 adet 12v rail gattına sahip. SLI ve Crossfire desteği olan Antec TruePower Quattro 850W, %85 gibi hayli yüksek bir veimlilik ile çalışmakta. Aktif PFC'ye de sahip olan güç kaynağı yeni nesil ekran kartlarına yönelik olarak 2 x 8-pin PCI-E ve 2 x 6-pin PCIe güç konnektörlerine de sahip. 100.000 saat çalışma ömrü olduğu ifade eidlen PSU güvenlik adına pek çok standartı da destekelmekte ki bunlar arasında UL, CUL, FCC, TÜV, CE, C-tick, CCC, CB yer alıyor.
Modüler yapıya sahip olan TruePower Quattro 850W bu özelliği ile kasa içi kablo karmaşasına da son vermeyi hedefliyor. Daha iyi iletkenlik sağlama adına altın kaplama konnektörlere sahip olan Antec'in yeni güç kaynağının soğutma sorumluluğunu ise sessiz çalıştığı ifade edilen 800mm'lik fan üstleniyor.
Tasarımı ile "İtalyan İşi" filmindeki "Mini Cooper" marka arabaları da hatırlatan Antec'in yeni ve güçlü PSU'su TruePower Quattro 850W'nin fiyatı hakkında ise net bir bilgi bulunmuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim