Anlık Bildirim

Apacer'den 2GHz'de çalışan aktif soğutmalı DDR3 bellek kitleri

Apacer'den 2GHz'de çalışan aktif soğutmalı DDR3 bellek kitleri

Bellek üreticilerinin Core i7 serisi işlemciler ve X58 yonga setli anakartlardan oluşan Bloomfield platformuna yönelik olarak hazırladığı 3 kanal DDR3 kitleri gündemde olmakla birlikte üreticiler mevcut işlemci ve anakartlar için çözümler hazırlamaya devam ediyor. Intel'in P45, X38 ve X48, Nvidia'nın ise nForce 790i SLI yonga setlerinde kullanılmak üzere yüksek performanslı DDR3 kitleri hazırlayan bir diğer isim de Apacer oldu.

Firmanın kapasitesine göre 2GB ve 4GB'lık kitler halinde hazırladığı Aeolus serisi yeni bellek kitleri 2GHz'de görev yapıyor ve aynı segmentteki diğer pek çok modelden farklı olarak pasif değil aktif soğutma ile geliyor ve pasif çözümlere göre 20 derece daha serin çalıştığı bildiriliyor.. 1.9v geriliminde CL9-9-9-27 zamanlamalarıyla görev yapan kitler ayrıca Intel'in XMP (Extreme Memory Profiles) isimli bellek teknolojisine de destek veriyor.

Apacer'in 2GHz'de görev yapan Aeolus serisi aktif soğutmalı DDR3 bellek kitleri için piyasaya çıkış tarih ve fiyat bilgisi henüz açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim