Anlık Bildirim

Archos'un kişisel video izleyiticisi

Artık yolda sadece müzik dinlemek kesmiyorsa video izlemeye ne dersiniz ? Archos bunu başarıyor ve özellikleri belkide daha fazlasını vaad ediyor.

Ürün disk'indeki filmleri çalabiliyor, her hangi bir analog kaynaktan (tc scart mesela) görüntü alıp kayıt edebiliyor (bir ek ürünle), Tv'ye tekrar görüntü verebiliyor, Mp3 ve benzeri ses dosylarını destekliyor, pc'den dosya aktaralıp saklanabiliyor ve resim albümünde gezme imkanı sunuyor.

Ürün diğer özellikleri ile mükemmele yakın üretilmiş. Öyleki üzerine alabileceğiniz kamera eklentisinden, FM eklentili uzaktan kumandası bile mevcut. Hatta bu sayede radyodan kayıt yapılabiliyor. Olayı biraz abartım her saniyesini önceden ön belleğinde tuttuğundan şarkı bittiğinde geriye dönük kayıt bile yapılabiliyor.

Belkide en büyük özelliği Pc'den bağımsız çalışıp bir eklenti ile direkt tv'den capture yapıp hafızasına atabilmesi. Bu sayede bir video kayıt cihazı gibi bile kullanabiliyor hatta bu cihazı yanınızda yolda aynı zamanda izlemek içinde kullanabiliyorsunuz. Kapasitesi ve depoloma sistemi mini-hdd teknoloji olduğundan 20 Gb ve 40 Gb versiyonları var. Bağlantı arabirimi olarak USB 2.0 kullanmakta ve 640x360 çözünürlüğünde gösterim yapabilirken 10 cm'lik (3,8") ekranında 320x240 çöznürlüğünde gösterim yapabiliyor.

Tanıtım için kullandıkları slogan ise "Kişisel avuç içi eğlence sistemi". Ne kadar da ürünü tam anlatan bir tanım. Ağırlığı 350 gr. Boyutları 60 x 54 x 30mm ve XviD veya DivX™ gibi formatları destekliyor. Pil ömrü ise muamma. İki çeşit modeli AV320 (20GB) ve AV340 (40GB) olcak, bunlar sırasıyla $569.95 ve $629.95 fiyatlarından satılacak. Kişisel Mp4 çalıcınıza merhaba deyin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim