Anlık Bildirim

Biostar özel tasarımlı Radeon HD 5850 modeliyle dikkat çekmeyi hedefliyor

Anakart pazarında sektörün güçlü oyuncularından biri olan Biostar, aynı başarısını ekran kartı pazarında elde edebilmiş değil. Ancak firma TPower serisi yüksek performanslı anakartlarındaki mühendisliği, yeni nesil ekran kartlarına yansıtmaya kararlı gibi görünüyor. Hannover'de düzenlenen CeBIT 2010 fuarı kapsamında Biostar, özel tasarımlı Radeon HD 5850 modelini katılımcıların beğenisine sunuyor.

Her ikisi de 80mm çapında olan ve Bakır tabanlı ısı boruları ile desteklenen özel soğutucu sayesinde Biostar Radeon HD 5850'nin referans tasarımlı karta göre çok daha serin çalıştığı belirtiliyor. 256-Bit bellek veri yolu desteğine, 1440x paralel işlem birimine ve 1GB GDDR5 (2GB?) bellek kapsaitesine sahip olan DirectX 11 destekli yeni modelde grafik işlem biriminin standart hızda yani 725MHz'de çalıştığı belirtildi.

Giriş - çıkış birimleriyle de farklılaşan ekran kartı, çift DVI ile birlikte HDMI ve referans tasarımdan farklı olarak DisplayPort konnektörünü kullanıyor. Çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X teknolojisiyle uyumlu olan aynı zamanda yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal video hızlandırma desteği de sunan özel tasarımlı model için Biostar henüz fiyat bilgisi açıklamadı.

Biostar özel tasarımlı Radeon HD 5850 modeliyle dikkat çekmeyi hedefliyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16361 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
özel tasarım, biostar ve
2 etiket daha radeon Ekran Kartı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim