Anlık Bildirim

Casebuy USB Vacuum Cleaner

Başında saatlerimizi geçirdiğimiz bilgisayarımızı ne kadar temiz tutuyoruz? Ya klavyemizi en son ne zaman dip köşe temizlemiştik? Herşey bir yana ama herhalde en çok kirlenen ama en zor temizlenen Pc bileşenlerinden biri klavyedir. Klavyenin tuşları arasına giren toz, deri döküntüleri, saç ve benzeri istenmeyen maddelerin temizlenmesi hiçde kolay değildir. Aslında bu temizlik işi bütün bilgisayar bileşenleri için de aynı zorluktadır, tam bir temizlik için normal mekanik temizleme araçları yetmez daha çok vakumlu yada üflemeli bir alete ihtiyaç vardır.

Bilgisayar bakımı yapılan teknik servislerde yada bazılarımızın evindede bulunan vakumlama ve üfleme işlerinin her ikisinide yerine getiren cihazlar oldukça büyük ve gürültücüdürler. Bu cihazların çok pratik çözümler olduğuda söylenemez.

USB Vacuum Cleaner, klavyenizi ve benzer bilgisayar bileşenlerini oldukça rahat ve pratik bir biçimde temizlemenizi sağlayan, USB portundan çektiği enerji ile çalışan bir vakumlu süpürge. Bildiğimiz elektrikli el süpürgelerinden farkı oldukça küçük olması ve çalışmak için USB portundan çektiği enerjinin yeterli olması. USBV-180-S (Gümüş) ve USBV-180-B (Siyah) olmak üzere 2 farklı renk ve model numarası ile piyasaya sürülen bu cihaz ile birlikte değiştirilebilir 2 adette temizlik kafası gelmekte.

   
Casebuy USB Vacuum Cleaner

USB Vacuum Cleaner'da düşünülmüş güzel ayrıntılardan biride oldukça parlak bir ışık veren ve temizlenecek bölgeyi aydınlatan bir ışığa sahip olması. Böylece karanlık bölgeleri gözden kaçırma gibi bir olasılık ortadan kalkıyor. Gövdesi plastikten imal edilmiş olan cihaz darbelere karşı biraz dayanıksız görünüyor. özellikle masa üstünde yada benzer yerlerde duracağı düşünülürse düşürmemek için dikkat etmeliyiz çünkü ilk düşüşte çalışmaz hale gelebilir.

Casebuy USB Vacuum Cleaner
   
Casebuy USB Vacuum Cleaner

Cihazın temizliği ise oldukça kolay, çektiği tozları ve artık maddeleri hemen arka kasasındaki küçük haznede depoluyor ve bu alan işlem sonunda kolayca ayrılıp boşaltılabiliyor. Yanlız cihazı kullanırken dikkat edilmesi gereken bir konu var. Üzerinde açma kapama ve yüksek güç tuşları bulunan USB Vacuum Cleaner, yüksek güç tuşuna basıldığında en yüksek güçte çalışmaya başlıyor ve ışıkla beraber USB portundan çektiği güç seviyesi en yüksek seviyeye ulaşmış oluyor. Bu tuşa basılı bir şekilde unutulur ve direk USB portuna takılıp çalıştırılırsa, bir anda çok fazla güç çekileceğinden bilgisayarınızın USB portuna zarar verebilirsiniz.

Casebuy USB Vacuum Cleaner
   
Casebuy USB Vacuum Cleaner

USB Vacuum Cleaner, USB portundan sadece enerji ihtiyacını karşılamakta, herhangi başka bir özellik için kullanmamakta. Cihazın USB kablosu telefon kordonları gibi dalgalı yapılmış ve bu istendiğinde uzaya bilen ama ihtiyaç olmadığı zamanda toplu duran kablo sayesinde kablo kirliliği yaratmamakta.

Tayvan bazlı Casebuy firması tarafından bu sene içinde yaygın olarak dağıtımına başlanacak olan USB Vacuum Cleaner için henüz bir fiyat belli değil. Daha fazla bilgi için üreticinin sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim