Anlık Bildirim

CeBIT Özel: Gainward 2GB GDDR3 bellekli GeForce GTS 250 modelini duyurdu

CeBIT Özel: Gainward 2GB GDDR3 bellekli GeForce GTS 250 modelini duyurdu

Ekran kartı üreticilerinden Gainward, GeForce GTS 250 modellerini duyurdu. Nvidia'nın resmi duyurusunu Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilen CeBIT 2009 fuarı ile yaptığı GeForce GTS 250 için farklı bellek kapasitesine sahip üç yeni model hazırlayan Gainward özellikle 2048MB GDDR3 bellek kapasitesine sahip modeliyle dikkat çekecek gibi görünüyor.

Firmanı GeForce GTS 250 LE modeli, Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı G92b GPU'sundan güç alıyor. 128x paralel işlem birimine ve 256-bit bellek veri yolu desteğine sahip olan ekran kartının grafik işlemcisi 745MHz'de, paralel işlem birimleri 1855MHz'de ve 0.8ns'lik erişim süresine sahip olan bellekler ise 2200MHz'de görev yapıyor.

Özel bir soğutucu ile desteklenen ve referans tasarımlı GeForce GTS 250 modeline kıyasla daha serin çalıştığı ifade edilen kart DirectX10 ve PCIe 2.0 desteği de sunuyor. Yüksek tanınlı videolar için PureVideo HD teknolojisiyle donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. CUDA ve PhysX teknolojilerine de destek veren SLI uyumlu kartın fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim