Yeni medyanın toplam DVD kalitesinde video kapasitesi 240 dakika(2x120). Eğer görüntü kalitesini bir televizyon programı için ayarlarsanız süre 720 dakikaya kadar çıkıyor. Aynı zamanda bu medyanın tekrar yazılabildiğini düşünürse oldukça avantajlı.
Japon'yada satışa sunulan medyanın fiyatı 24$ civarı. Çift taraflı olmasına rağmen elle çevrilmesi her nekadar basitte olsa aslında çok pratik değil. Mesela uzaktan yönetim için özel mekanizmalar üretilmesi gerekiyor. Yinede veri depolamak için harika bir çözüm. Habere göre Tdk'da bir süredir bu özelliklerde üretim yapıyordu ama Victor-JVC firması mağzalarda satışa başlayan ilk oldu.
Bir şey hatırlatmakta fayda var piyasada 9.4 Gb veri kapasitesine sahip tek format DVD-RW değil, DVD+RW, DVD+R, DVD-RAM formatlarınında 9.4 GB kapasiteli çift taraflı yazılabilecek modelleri mevcut. Bu arada dikkatinizi çekmiştir piyasada üstte verilen formatlara ek olarak DVD-R formatıda dahil olmak üzere toplam 5 farklı yazılabilir DVD formatı mevcut.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.