Anlık Bildirim

Club3D özel tasarımlı Radeon HD 5870 Overclocked Edition modelini tanıttı

Club3D Radeon HD 5870 Overclocked Edition, Dirt 2 oyunuyla birlikte sunulacak.

Özel tasarımlı Radeon HD 5850 Overclocked Edition modelini kısa bir süre önce duyuran Club3D, beklenen açıklamaya yaparak Radeon HD 5870 Overclocked Edition modelini de tanıttı. 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan ATi Cypress GPU'sundan güç alan DirectX 11 destekli ekran kartı, soğutucu tasarımı ve fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarıyla dikkat çekecek gibi görünüyor.

Grafik işlem birimi 875MHz'de, bellekleri ise 4900MHz'de görev yapan ekran kartı yüksek performan sınıfında tek GPU'lu en hızlı Club3D çözümü olma unvanını da taşıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1600x paralel işlem birimine sahip olan özel tasarımlı ekran kartına 1GB GDDR5 bellek kapasitesi eşlik ederken, Crossfire X ve Eyefinity gibi teknolojiler de kartın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Isı iletim teknolojisini esas alan soğutucusu sayesinde referans tasarımlı ATi Radeon hd 5870'e kıyasla daha serin ve daha sessiz çalıştığı belirtilen modeli diğer kartlardan ayıran en önemli detay olarak ta soğutucusu gösterilebilir. HD videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma desteği de sunan Club3D HD 5870 Overclocked Edition modeinde çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörleri bulunuyor.

Club3D'nin resmi satışını önümüzdeki günlerde başlatması beklenen Radeon HD 5870 Overclocked Edition modeli için henüz açıklanmış resmi herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim