Anlık Bildirim

Creative'den PC-CAM 600 İle 1.3 Megapiksellik Taşınabillir Web-Cam

Bu ürünü özel kılan sadece 149$'dan satışa sunulacak oluşu. Diğer dijital kameralar gibi üzerinde belki LCD ekranı yok ama yüksek çözünürlüğü desteklemesi ve fiyatı ile bir çok kesime ulaşabilcek olması mevcut.

PC-CAM 600, PC-CAM 300'e dış görünüş itibariyle benzer ama farklı bir CCD içermesi ve yüksek hafızası ile daha gelişkin bir model. Amacı PC-CAM 300'ün özellikleri az bir fiyat farkı ile yükseltebilmek ve bir çok kullanıcıya hitap etmesini sağlamak.

Önemli özellikleri arasında gerçek 1024x768 çözünürlükte resim çekebilirken 1280x960 çözünürlüğe bazı donanımsal cambazlıklar sayesinde çıkabiliyor. Daha gelişkin lenslere sahip ama hala zoom özelliği yok bu onu zaten ucuz kılan özelliklerden biri.

Sanırım Creative yüksek pazarlama gücünü kullanışlı (video, ses, resim kaydedebilen) ama çok sıradan bir fotoğraf makinası özelliklerine sahip (zoom yok, yüksek kalite yok, LCD ekran yok) dijital bir aile kamerası geliştirmeyi planlamış. Aslında bir manada tam ihtiyaç duyulan cinsten bir kamera. Yinede bizim gibi donanım meraklılarını tatmin etmeyeceği kesin ama bilgisayarına hem web cam hemde aynı zamanda taşınabilir bir kamera eklemeyi düşünenler için 149$'a harika bir fırsat. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki adreste dolaşabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim