Anlık Bildirim

DFI soğutucu pazarına giriyor, LanParty serisi ilk model yolda

Devam eden ekonomik kriz çerçevesinde acil eylem planı hazırlayan pek çok firma yere sağlam basabilmek için tasarruf tedbirleri alırken yeni iş kollarına giriş için farklı fırsatları da değerlendirmiyor değil. Hız aşırtma dostu yüksek performanslı anakartlarıyla tanınan DFI, gelen yeni bilgilere göre önümüzdeki günlerde soğutucu pazarına girecek gibi görünüyor.

Güncel ürün gamındaki anakartlarının önemli bir kısmında kullanılacak soğutucu için sektörün uzman isimlerinden Thermalright ile işbirliğine giden DFI'ın çalışmaları devam eden yeni işlemci soğutucusu göründü. Firmanın muhtemelen LanParty serisi altında kullanıma sunacağı yeni işlemci soğutucusu Alüminyum yapraklardan oluşan çift bloklu tasarıma sahip.

Yüksek performans segmenti için hazırlanan ve Bakır tabanlı altı adet ısı aktarım borusuna sahip olduğu belirtilen soğutucunun detayları hakkında henüz açıklanmış resmi herhangi bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan DFI'ın soğutucuyu nasıl değerlendireceği de netleşmiş değil zira ayrca satılabileceği gibi yeni nesil anakartlarında kutu içeriğine de dahil edilebilir.

DFI soğutucu pazarına giriyor, LanParty serisi ilk model yolda

DFI soğutucu pazarına giriyor, LanParty serisi ilk model yolda

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16356 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim